Achter de schermen

Tips

Een eitje hoort erbij: de leukste ei-feitjes op een rij

Lunchgerechten 24 maart 2021

Wist je dat één ei zeven vitaminen en 85 calorieën bevat en dat een ei in ongeveer 24 uur wordt gevormd? Met onze ei-feitjes word je een echte e(i)expert 👨‍🍳! (...)

Lees meer

Zelf desembrood bakken

Our Cooking tools 5 april 2017

Ben je al tijden van plan om een keertje je eigen brood te bakken? Geloof ons: het is niet zo ingewikkeld als het lijkt. Dit is een versimpelde versie van (...)

Lees meer

Nieuw: elke week de recepten die het beste bij jou passen

Tips 30 januari 2017

Yes, we hebben goed nieuws! Vanaf nu kun je kiezen uit zes verschillende menuvoorkeuren. Voor elke voorkeur bieden we een gevarieerd weekmenu aan dat past bij jouw levensstijl. We vertellen je er hier alles over.

Lees meer

Alledaagse superfoods

Tips en Tricks 11 januari 2017

Gojibessen, chiazaad en hennepzaad zijn nog maar een paar voorbeelden van superfoods waar je waarschijnlijk wel eens van hebt gehoord. Misschien vind je het leuk om ze eens uit te proberen, maar wij geven je wat voorbeelden van alledaagse producten met onvermoede superkrachten. 

Lees meer

Recept voor smoutebollen

Tips en Tricks 19 december 2016

Hoe luid jij het nieuwe jaar in? Een tafel vol lekker eten, spelletjes, champagne, vuurwerk en natuurlijk... smoutebollen! Dat lekkere, goddelijke vette ding is om je vingers bij af te (...)

Lees meer

5x Sinterklaasrecepten

Tips en Tricks 1 december 2016

De Goedheiligman is weer in het land en wij hebben onze vijf favoriete Sinterklaasrecepten voor je op een rij gezet. Veel kookplezier!

Lees meer

Hello Kookhulp!

Our Stories 8 november 2016

Vanaf nu kun je ook via WhatsApp terecht bij HelloFresh. Voor al je kookvragen kun je tussen 16.00 en 21.00 uur een berichtje sturen.

Lees meer

Het verschil tussen een eetlepel en een theelepel

Tips en Tricks 3 november 2016

Soms kan het best lastig zijn: in de ingrediëntenlijst van je recept staat bijvoorbeeld dat je één eetlepel zonnebloemolie moet nemen en één theelepel kurkuma. Maar hoeveel is nu precies een eetlepel of een theelepel? Wij helpen je uit de brand!

Lees meer

Licht verteerbaar eten

Tips en Tricks 3 november 2016

Ga je na het eten nog sporten of heb je gewoon zin in iets dat niet te zwaar op de maag ligt? Wij geven je tips voor licht verteerbaar eten. 

Lees meer

Zoete aardappel bereiden

Tips en Tricks 31 oktober 2016

Wij krijgen geen genoeg van zoete aardappel. Maar hoe maak je ‘m klaar? Wij geven tips.

Lees meer

Bekijk meer