Achter de schermen

Aperitief

5x lekkere hapjes bij wijn!

Gerechten 21 juni 2019

Eigenlijk is een goed glas wijn al een klein feestje op zich te noemen, maar met wat lekkers erbij wordt dat feestje wel héél spectaculair. Kaas en worst zijn (...)

Lees meer

3x de lekkerste cocktails met rosé

Gerechten 24 mei 2019

Eigenlijk is een glas rosé al een feestje op zich te noemen, maar met een paar extra ingrediënten wordt dat feestje wel héél spectaculair. Heb jij de komende (...)

Lees meer

Klinken zonder kater: 5x mocktails

Gerechten 8 januari 2019

Afgelopen tijd iets te diep in het glaasje gekeken of gewoon zin om blij + alcoholvrij te zijn? Met deze vijf meesterlijke mocktails heb je reden genoeg om te proosten, maar erna geen reden voor dafalgan. 

Lees meer

4x kersthapjes om de avond feestelijk in te zetten!

Gerechten 7 december 2018

Goed begonnen is – zeker met kerst – het halve werk! Kalkoen-lepelhapjes, blini met biet of gehaktballetjes met salie en rodebessenjam: schotel je hongerige gasten één (of meer) van deze chique kersthapjes voor en word overladen met complimentjes (en lege borden).

Lees meer

Meer over onze wijnbox

Gerechten 21 december 2016

Om Oud & Nieuw compleet te maken hebben we niet alleen de ingrediënten voor het menu voor je ingekocht, maar ook lekkere wijnen voor je uitgezocht. Deze wijnen passen (...)

Lees meer

4 tips om fit te blijven

Gerechten 10 oktober 2016

Wij delen onze vier tips om topfit het najaar te beginnen. 

Lees meer

Zelfgemaakte limonade van limoen en druiven

Gerechten 22 augustus 2016

Deze frisse limonades van verse limoen en rode druiven zijn een perfecte boost voor je humeur. Geen wonder, want deze verfrissende drankjes zijn lekker en verantwoord. Dus pak je limoenen van de fruitschaal en ga aan de slag!

Lees meer

Frisse ijsthee met munt, citroen en perzik

Gerechten 15 augustus 2016

Staat er een zomerse barbecue op de planning? Maak het feest compleet met een zelfgemaakt drankje. Het is gemakkelijk te maken én het staat leuk op tafel.

Lees meer

Aardbeienmojito: lekker zomers

Gerechten 28 juli 2016

Zoals je weet houden we bij HelloFresh van klassiekers met een twist. Een mojito met limoen en rum is natuurlijk heerlijk, maar deze versie met aardbeien en tequila is minstens (...)

Lees meer

3x Caipirinha: variaties op een klassiek recept

Gerechten 23 juli 2016

Weet je wat beter is dat dan een lekkere cocktail aan het einde van een lange week? Drie variaties; zodat je zelf jouw favoriet kunt uitkiezen. Wij zijn namelijk zo fan van dit Braziliaanse drankje dat we voor jou 3 verschillende varianten hebben gemaakt.

Lees meer

Bekijk meer