Het is Internationale Hummusdag en daarom dagen we je uit om om vier kleurrijke kikkererwtendips te maken. Lees verder om te ontdekken welke sleutelingrediënten deze hummusrecepten zo speciaal maken. Dippen maar!
Lees meerHET - IS - bijna - ZOMER! Okee, officieel moeten we nog een maandje wachten en is het nog hartstikke lente, maar wij beginnen alvast met de voorpret. En die (...)
Lees meerPlaats een reactie
Goed begonnen is – zeker met kerst – het halve werk! Kalkoen-lepelhapjes, blini met biet of gehaktballetjes met salie en rodebessenjam: schotel je hongerige gasten één (of meer) van deze chique kersthapjes voor en word overladen met complimentjes (en lege borden).
Lees meerPlaats een reactie
Voor het eerst hebben we dit jaar een heus kaasplankje, dat je bij je Kerstbox kunt bestellen. Erik van Eriks Delicatessen stelde dit bijzondere plankje speciaal voor ons samen, met vier bijzondere kazen.
Lees meerPlaats een reactie
Misschien ken je het van de zakken uit de supermarkt naast de kroepoek: cassavechips. In ‘Over smaak valt te twisten’ komen ze er natuurlijk niet vanaf met een kant-en-klaar zakje, dus maken ze het zelf.
Lees meerPlaats een reactie
In dit recept laten we je zien hoe je deze heerlijke auberginerolletjes maakt voor op de barbecue. Deze rolletjes heb je met de 5 smaakvolle ingrediënten in een mum van tijd bereid.
Lees meer