Achter de schermen

Borrelhapjes

Vier jouw liefde voor hummus met deze supersimpele recepten

Gerechten 12 mei 2022

Het is Internationale Hummusdag en daarom dagen we je uit om om vier kleurrijke kikkererwtendips te maken. Lees verder om te ontdekken welke sleutelingrediënten deze hummusrecepten zo speciaal maken. Dippen maar!

Lees meer

4x snelle picknick-recepten

Gerechten 26 mei 2021

HET - IS - bijna - ZOMER! Okee, officieel moeten we nog een maandje wachten en is het nog hartstikke lente, maar wij beginnen alvast met de voorpret. En die (...)

Lees meer

4x kersthapjes om de avond feestelijk in te zetten!

Gerechten 7 december 2018

Goed begonnen is – zeker met kerst – het halve werk! Kalkoen-lepelhapjes, blini met biet of gehaktballetjes met salie en rodebessenjam: schotel je hongerige gasten één (of meer) van deze chique kersthapjes voor en word overladen met complimentjes (en lege borden).

Lees meer

Over ons kaasplankje

Gerechten 16 december 2016

Voor het eerst hebben we dit jaar een heus kaasplankje, dat je bij je Kerstbox kunt bestellen. Erik van Eriks Delicatessen stelde dit bijzondere plankje speciaal voor ons samen, met vier bijzondere kazen. 

Lees meer

Thuismaaktip: cassavechips

Gerechten 26 september 2016

Misschien ken je het van de zakken uit de supermarkt naast de kroepoek: cassavechips. In ‘Over smaak valt te twisten’ komen ze er natuurlijk niet vanaf met een kant-en-klaar zakje, dus maken ze het zelf.

Lees meer

Auberginerolletjes: gemakkelijk en lekker

Gerechten 15 augustus 2016

In dit recept laten we je zien hoe je deze heerlijke auberginerolletjes maakt voor op de barbecue. Deze rolletjes heb je met de 5 smaakvolle ingrediënten in een mum van tijd bereid.

Lees meer

Quesadilla’s: perfect voor een veggie BBQ!

Gerechten 5 augustus 2016

Kom jij tijdens een BBQ niet verder dan de typische salades om als bijgerecht te serveren? Heb je vegetariërs op bezoek en weet je niet goed hoe je hen (...)

Lees meer