Achter de schermen

Leveranciers

Op bezoek bij onze telers

Achter de schermen 25 april 2022

Benieuwd waar de asperges en radijsjes in jouw box vandaan komen? We werken samen met The Greenery, een groente- en fruitleverancier in het hart van de Benelux. Deze leverancier werkt (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onze vis: duurzaam gevangen en verantwoord gekweekt

Achter de schermen 23 juli 2020

Of het nu de Britse fish & chips, de Scandinavische salade met doradefilet of toch de welbekende linguine met garnalen is - bij HelloFresh zijn we dol op vis! En (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onze leverancier over de kleine herfst-held: champignon

Achter de schermen 25 oktober 2018

Terwijl dieren en planten zich langzaamaan opmaken voor een winterslaap, leven paddenstoelen - en ook champignons - in de herfst juist helemaal op! Leverancier Jarno Goesten legt aan collega’s (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onze ei-leverancier maakt kippen blij

Achter de schermen 4 april 2018

Bij HelloFresh gebruiken we alleen ingrediënten die (kakel)vers zijn. Onze eieren zijn daarop geen uitzondering. Lees er hier alles over!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heerlijke hertenpeper: onze leverancier vertelt

Achter de schermen 11 december 2017

De hoofdrollen van de Kerstbox zijn dit jaar weggelegd voor de feestelijke hoofdgerechten. Een hiervan is de lekkere hertenpeper, die een erg bijzondere oorsprong heeft…

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mosselen uit Zeeland

Achter de schermen 4 augustus 2017

Zeg ken jij de mosselman? Wij gingen op een zonnige julidag bij hem op bezoek in Zeeland, op zoek naar het verhaal achter de mosselen die deze zomer in de (...)

Lees meer

2 reacties

Jasper schreef:

Helaas waren ze ernstig bedorven

Lisa Kapan schreef:

Beste Jasper,

Je berichtje via deze blog is ons ontglipt.
Wat ontzettend vervelend om te horen over de bedorven mosselen. Oprechte excuses hiervoor. We geven deze informatie meteen door aan onze leverancier en willen natuurlijk graag samen met jou kijken naar een passende compensatie. Ik adviseer je even contact op te nemen met onze klantenservice door te bellen naar 020 760 2014 of te chatten via hellofresh.nl

Vriendelijke groet,
Lisa
Team communicatie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Op bezoek bij de makreelrokerij op Urk

Achter de schermen 3 augustus 2017

Onze collega Sanne ging op bezoek bij de makreelrokerij op Urk en sprak met Mario. Lees je mee?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Komende week: ansjovis in de box!

Achter de schermen 19 april 2017

Is het je al eens opgevallen dat ansjovis voor een ware smaakexplosie zorgt?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Op bezoek bij Anne van Only Pasta

Achter de schermen 14 november 2016

Wij gingen op bezoek bij Anne van Only Pasta. Zij maken de goddelijke ravioli die je af en toe in de box vindt. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jan Gotjé & HelloFresh

Achter de schermen 8 september 2016

Ken jij ze nog? De traditionele familiebedrijven waarin elk familielid zijn of haar bijdrage levert en waarbij kwaliteit ten allen tijden voorop staat? Jan Gotjé is er zo eentje! Een echt Amsterdams familiebedrijf: dat is notenboer Jan Gotjé. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk meer