Achter de schermen

Gezonde voeding

4x lekkere en verantwoorde tussendoortjes

Tips en Tricks 11 februari 2022

Bij een gevarieerd eetpatroon hoort ook het eten van verschillende soorten groenten en fruit. In alle kleuren van de regenboog en met de meest uiteenlopende smaken, de keuze is reuze! (...)

Lees meer

Zo verras je je moeder met een uitgebreid ontbijt op bed

Gerechten 5 mei 2021

Een zelfgemaakte tekening, zelfgeplukt bosje bloemen en een kopje met haar lievelingsthee: hoe zet jij je moeder in het zonnetje? Voor alle moeders die, net als wij, blij worden van (...)

Lees meer

Calorie-focus: onze lichtere en lekkere recepten

Tips en Tricks 19 april 2019

Afgelopen tijd iets te veel gegeten of gewoon zin om met de zomer in het vooruitzicht iets lichter te gaan leven (en eten)?  Kies dan eens voor calorie-focus in je (...)

Lees meer

Gezonde snacks voor het sporten

Tips en Tricks 22 januari 2019

Heb je een rommelende maag, maar geen fut of tijd iets te maken voor je sportsessie? Dankzij deze snelle snacks vind jij je motivatie terug en ga je van energieloos naar energieBOM in een handomdraai.

Lees meer

De ultieme gegrilde groenten-gids

Our Cooking tools 23 augustus 2018

Knapperig vanbuiten en heerlijk zacht vanbinnen: ga eens voor (in de oven) gegrilde groenten! Alles over gaartijden, combinaties en lekkere recepten lees je hier. Zo krijg je zelfs de moeilijkste eters nog aan het juichen!

Lees meer

Super soep: onze favorieten voor een fit nieuwjaar

Gerechten 15 januari 2018

Na alle uitgebreide diners, zoetigheden en borrels van de afgelopen weken kunnen we ons voorstellen dat je even geen zin hebt in zware, vullende maaltijden. Geen zorgen! Wij geven je (...)

Lees meer

Van pannenkoek tot pizza: de verantwoorde versies

Tips en Tricks 15 september 2017

Pannenkoeken, pizza, pasta, patat: grote kans dat het lievelingskostje van jouw kind(eren) in dit rijtje staat. En geef maar toe: stiekem ben je er zelf ook dol op. Probeer deze verantwoorde varianten ook eens.

Lees meer

15 lentegerechten die binnen 30 minuten op tafel staan

Gerechten 11 april 2017

1.Gnocchi in romige saus

In dit gerecht combineer je zachte deegkussentjes van tarwemeel en aardappel met een zachte, romige saus die rijk is aan groenten. De heerlijk geurende basilicumblaadjes en (...)

Lees meer

Maak kennis met onze bootcamp trainer Jonas

Achter de schermen 3 maart 2017

Dit is Jonas, onze bootcamptrainer. Iedere week komt hij op donderdag om het HelloFresh-team te laten zweten.

Lees meer

Hummus op vier manieren

Tips en Tricks 1 maart 2017

Klassieke hummus maak je van kikkererwten, tahin, knoflook, citroensap en zout. Hartstikke lekker, maar wij hebben vier varianten die zeker ook de moeite waard zijn. 

Lees meer

Bekijk meer