Our Recipes 27 februari 2017
Houd je vitaminelevel op peil met deze ultragezonde smoothie met appel, wortel, framboos én rode paprika!
Lees meer Tips en Tricks 25 oktober 2016
Ons belangrijkste voedingsadvies is dat je geen maaltijden overslaat, dat je van alles genoeg binnenkrijgt en dat de verhoudingen in een maaltijd en jouw weekmenu kloppen. Het is dus belangrijk dat je weet wat jouw lichaam nodig heeft. Maar hoe zit dat met gluten?
Lees meer
Hier zijn boekweit pannenkoeken favoriet bij het hele gezin! Je kan er van alles mee: zoet of hartig beleg, ze zijn ideaal om te gebruiken als wrap voor een (meeneem) lunch. Bakbanaan pannenkoeken/wraps vinden we ook erg lekker, maar kosten meer tijd om te maken en zijn vaak wat dikker en zoeter (als de bakbanaan niet meer groen is). Dit is het simpele recept dat we gebruiken voor de boekweit pannenkoeken (ongeveer 10 stuks):
• 360 gr boekweitmeel
• 4 eieren
• 720 ml water
• snuf zout
• kokosolie om in te bakken
Belangrijke tip: wacht tot de bovenkant gestold is en dan met een spatel omdraaien. Maak ze niet te dik, vooral niet als je ze als wrap wil gebruiken.
Hi Winona,
Dank voor dit lekkere recept!
Groeten, Lizzie