Achter de schermen

Achter de schermen

Op bezoek bij onze telers

Achter de schermen 25 april 2022

Benieuwd waar de asperges en radijsjes in jouw box vandaan komen? We werken samen met The Greenery, een groente- en fruitleverancier in het hart van de Benelux. Deze leverancier werkt (...)

Lees meer

Onze vis: duurzaam gevangen en verantwoord gekweekt

Achter de schermen 23 juli 2020

Of het nu de Britse fish & chips, de Scandinavische salade met doradefilet of toch de welbekende linguine met garnalen is - bij HelloFresh zijn we dol op vis! En (...)

Lees meer

Onze soep onder de loep

Achter de schermen 14 februari 2020

Elke week een andere verse soep op het menu die bij íedereen in de smaak valt – hoe krijg je dat voor elkaar? Thomas van productontwikkeling vertelt ons alles!

Lees meer

Een kijkje in de keuken bij… Anne

Achter de schermen 27 oktober 2019

Een eigen business, e-magazine, influencer én moeder van vijf kinderen. Een hele uitdaging om elke dag een maaltijd op tafel te zetten waar iedereen blij van wordt. Thuiskok Anne deelde haar keukengeheimen met ons.

Lees meer

Verse pasta op het menu!

Achter de schermen 12 september 2019

De Italiaanse keuken is een van de meest geliefde over de hele wereld en ook onder HelloFresh’ers merken we die liefde maar wat goed. Italiaanse recepten vallen altijd in (...)

Lees meer

Onze leverancier over de kleine herfst-held: champignon

Achter de schermen 25 oktober 2018

Terwijl dieren en planten zich langzaamaan opmaken voor een winterslaap, leven paddenstoelen - en ook champignons - in de herfst juist helemaal op! Leverancier Jarno Goesten legt aan collega’s (...)

Lees meer

Missie: red de pruimen van boer Kees

Achter de schermen 31 juli 2018

Hoewel de pruimen van teler Kees Hamelink genoeg zon hebben gezien en daardoor prima te pruimen zijn, is hun formaat door het warme weer, nét 3 millimeter te klein voor supermarkten. Wij komen in actie! Lees hier alles over onze missie.

Lees meer

Onze ei-leverancier maakt kippen blij

Achter de schermen 4 april 2018

Bij HelloFresh gebruiken we alleen ingrediënten die (kakel)vers zijn. Onze eieren zijn daarop geen uitzondering. Lees er hier alles over!

Lees meer

Worstmakers Brandt & Levie

Achter de schermen 1 maart 2018

De mannen van Brandt & Levie maken de lekkerste worsten, die je dan ook met regelmaat in onze gerechten tegenkomt. Lees meer over deze Amsterdamse ondernemers en onze favoriete recepten met worst!

Lees meer

In gesprek met Miljuschka Witzenhausen

Achter de schermen 13 december 2017

Onze Lisa sprak tv-chef en kookboekenauteur Miljuschka Witzenhausen en vroeg haar het schort van het lijf over haar werk, tips voor het avondeten en haar kerstplanning. 

Lees meer

Bekijk meer