Een kijkje in de keuken bij… Anne

27 oktober 2019
door Manouk Achter de schermen

  Een eigen business, e-magazine, influencer én moeder van vijf kinderen. Een hele uitdaging om elke dag een maaltijd op tafel te zetten waar iedereen blij van wordt. Thuiskok Anne deelde haar keukengeheimen met ons.

  [columns_row width=”half”] [column]Smaken voor iedereen? “Ik heb het geluk dat mijn kinderen geen heel kieskeurige eters zijn. Al lust elk kind íets niet. Vijf kinderen tevreden houden aan tafel is dus niet altijd even eenvoudig. Vóór HelloFresh had ik een systeem dat iedereen iets tien keer moest proeven voordat ze konden zeggen ‘dit lust ik niet’. Zo wil ik voorkomen dat mijn kinderen ‘geforceerd’ worden iets lekker te vinden wat hun smaakpapillen misschien gewoon niet lusten. Samen eten moet plezant blijven tenslotte!”Zo doe je dat “Inmiddels hebben ze al veel nieuwe, verrassende recepten leren kennen via HelloFresh en staan ze veel meer open voor het proeven van nieuwe dingen uit de HelloFresh Box. Meer zelfs dan wanneer ik zelf iets nieuws verzin en kook. Ze delen na het eten altijd ‘michelinsterren’ uit aan elk HelloFresh-recept en helpen elke week de HelloFresh-recepten op het menu te kiezen, zo staan ze automatisch al meer open voor het proeven van nieuwe, onbekende recepten en ingrediënten.” [/column] [column]Sterrenchefs in spé “Bij ons helpt iedereen mee in de keuken. Omdat zowel hun vader, als ik vaak pas later thuis zijn, koken de kinderen samen de recepten die we hebben gekozen. Het maakt ze niet alleen zelfstandig, ze zijn hierdoor ook trots op wat ze klaarmaken en meer geneigd om het te eten. Ze ontdekken bovendien hoeveel tijd en werk in het klaarmaken van een verse maaltijd kruipt én leren zo de thuiskok te waarderen.”
  Een blijvertje “HelloFresh zorgt voor structuur en samen zorgen we ervoor dat er een goede maaltijd op tafel staat. De gerechten zijn allemaal superlekker en de ingrediënten van hoge kwaliteit. Ik zet de box echt alleen op pauze als ik op reis ben.”Ella (11) kan de was doen “Ik vind HelloFresh heel lekker en het is niet moeilijk om te koken. Mijn lievelingseten is de veggie-spaghetti met groene pesto en de pasta met bospaddenstoelenpesto. Maar ook de platbroodpizza’s en groentelasagne vind ik superlekker!” [/column][/columns_row]

  Vorig artikel
  NIEUW! De wijnkenners’ keuze NIEUW! De wijnkenners’ keuze
  Volgend artikel
  Kerst goed voor elkaar met de Kerst- en Gourmetbox Kerst goed voor elkaar met de Kerst- en Gourmetbox

  Gerelateerde artikelen