NIEUW! De wijnkenners’ keuze

25 oktober 2019
door Manouk Gerechten

    Sauvignon blanc, chardonnay of merlot – zoveel smaken, zoveel keuze! Om jou een handje te helpen, selecteren we elke week een mooie wijn van de bovenste plank. Deze past perfect bij een van de Premium-recepten van die week, maar ook tijdens een apero maak je met deze fles zeker indruk. Proef het zelf en kies de wijnkenners’ keuze als extra in je weekmenu.

    Risotto met eend en shiitake is heerlijk met een glaasje Argentijnse chardonnay – Luigi Bosca La Linda

    Maak je avond(eten) compleet en ontdek volgende week een Argentijnse chardonnay met aroma’s van mango, perzik en abrikoos. Deze fruitige wijn heeft een volle smaak en is daarmee de perfecte aanvulling op de romige risotto, de eend en de frisse salade met sinaasappel.

    Steak frites met dragonmayonaise is nóg lekkerder met een glaasje Franse carignan – La Gloire de Guillaume

    Niks lekkerder dan een goede rode wijn bij rood vlees. Onze wijnkenner selecteerde een fruitige Franse ‘La Gloire de Guillaume’ bij de steak frites. In de wijn proef je rood fruit en vanille, wat heerlijk smaakt bij de volle smaak van steak en het friszure van de dragonmayonaise. Geniet van deze combinatie en kies hem in het menu van 9 tot en met 13 november.

    Gevulde kipfilet in coppa di Parma smaakt op z’n best met een glaasje Italiaanse garganega – Pasqua Passimento Bianco

    De Italiaanse garganega heeft een zachte, frisse smaak doordat hij is gemaakt van ingedroogde druiven. Daardoor is deze droge witte wijn de perfecte aanvulling op de licht zoute smaken van de gevulde kipfilet in coppa di Parma. Je vindt deze gouden combinatie op het menu van 16 t/m 20 november.

    Klink en eet smakelijk!

    Psst… we mogen alvast verklappen dat je in december kunt klinken met bubbels. Er staat de hele maand prosecco op het menu! 

    Ons vakmanschap drink je met verstand.

    Vorig artikel
    In de schijnwerpers: aardpeer In de schijnwerpers: aardpeer
    Volgend artikel
    Een kijkje in de keuken bij… Anne Een kijkje in de keuken bij… Anne

    Gerelateerde artikelen