Achter de schermen

Achter de schermen

In gesprek met Miljuschka Witzenhausen

Achter de schermen 13 december 2017

Onze Lisa sprak tv-chef en kookboekenauteur Miljuschka Witzenhausen en vroeg haar het schort van het lijf over haar werk, tips voor het avondeten en haar kerstplanning. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heerlijke hertenpeper: onze leverancier vertelt

Achter de schermen 11 december 2017

De hoofdrollen van de Kerstbox zijn dit jaar weggelegd voor de feestelijke hoofdgerechten. Een hiervan is de lekkere hertenpeper, die een erg bijzondere oorsprong heeft…

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Food Talks: over kinderen en voeding

Achter de schermen 8 september 2017

Tijdens onze Food Talks spraken we met verschillende deskundigen over kinderen en voeding, met extra aandacht voor het onderwerp ‘lastige eters’. Lees je mee?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Aan tafel: lastige eters

Achter de schermen 7 september 2017

Maar liefst 56% van de gezinnen heeft een of meerdere lastige eters in het gezin. Reden te meer voor ons om hier extra aandacht aan te besteden.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

#lustikwel

Achter de schermen 21 augustus 2017

Is jouw kind een alleseter of juist vreselijk kieskeurig? Wij zijn benieuwd. Deel een foto van jouw kind dat lekker aan het eten is, en win!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug in het ritme met HelloFresh

Achter de schermen 21 augustus 2017

Waar je ook zin in hebt: alles draait om jou en je familie de komende weken. We delen tips, trucs en interessante inzichten die je helpen om je kinderen op een goede manier te voeden.  

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Prachtpieper: Opperdoezer Ronde

Achter de schermen 14 augustus 2017

De Opperdoezer Ronde is een wel heel bijzonder aardappeltje. Alleen als ‘ie in Opperdoes groeit, mag hij deze eretitel dragen. Benieuwd naar dit mooie seizoensproduct?

Lees meer

1 reactie

StewartX schreef:

Hi blogger i see you don’t monetize your site.
You can earn additional $$$ easily, search on youtube for:
how to earn selling articles

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leven met/zonder HelloFresh

Achter de schermen 8 augustus 2017

Heb je de HelloFresh Box en kun je je niet voorstellen hoe je leven eruit zou zien zonder onze maaltijden? Of twijfel je juist of HelloFresh bij jouw leven past? (...)

Lees meer

1 reactie

It’s an awesome post for all the web people; they will obtain benefit from
it I am sure.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mosselen uit Zeeland

Achter de schermen 4 augustus 2017

Zeg ken jij de mosselman? Wij gingen op een zonnige julidag bij hem op bezoek in Zeeland, op zoek naar het verhaal achter de mosselen die deze zomer in de (...)

Lees meer

2 reacties

Jasper schreef:

Helaas waren ze ernstig bedorven

Lisa Kapan schreef:

Beste Jasper,

Je berichtje via deze blog is ons ontglipt.
Wat ontzettend vervelend om te horen over de bedorven mosselen. Oprechte excuses hiervoor. We geven deze informatie meteen door aan onze leverancier en willen natuurlijk graag samen met jou kijken naar een passende compensatie. Ik adviseer je even contact op te nemen met onze klantenservice door te bellen naar 020 760 2014 of te chatten via hellofresh.nl

Vriendelijke groet,
Lisa
Team communicatie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Op bezoek bij de makreelrokerij op Urk

Achter de schermen 3 augustus 2017

Onze collega Sanne ging op bezoek bij de makreelrokerij op Urk en sprak met Mario. Lees je mee?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk meer