Achter de schermen

Our Recipes

Verras je valentijn met dit verleidelijke valentijnsmenu

Gerechten 5 februari 2020

"Je bent om op te eten"
Figuurlijk dan! Zodra je date deze zes woorden tegen je zegt, zit het goed. En wij helpen jou graag een handje om dát (...)

Lees meer

Koken met restjes: 6x recepten met rijst en aardappelpuree

Our Recipes 17 december 2019

Moeite met het afmeten van de juiste hoeveelheid rijst of aardappels voor een recept? Herkenbaar! Daarom proberen wij altijd alles in de juiste hoeveelheden te leveren. Houd je toch iets (...)

Lees meer

Klink met 5x feestelijke drankjes

Our Cooking tools 4 november 2019

De feestmaand staat voor de deur en dat betekent lekker uitgebreid koken en lang tafelen met vrienden en familie. En bij lekker eten hoort een lekker drankje. Trakteer jezelf en (...)

Lees meer

In de schijnwerpers: 4x vergeten groenten

Gerechten 26 september 2019

Het is herfst! Hoog tijd om vergeten herfstfavorieten naar de keuken te halen. Van pastinaak en knolselderij tot aardpeer – de hele maand oktober ontdek je verschillende vergeten groente in onze recepten. Een ding is zeker, deze vergeet je niet snel meer.

Lees meer

5x water met vers fruit

Our Recipes 27 juni 2019

Op warme dagen is het belangrijk om voldoende te drinken, maar toch kan een fles met alleen maar water op een gegeven moment wat muf gaan smaken. Als afwisseling voor (...)

Lees meer

Glühwein: zo maak je het!

Aperitief 4 december 2018

Wil jij gloeien van binnen én buiten? Ga voor glühwein! Perfect voor rond de feestdagen en een fluitje van een cent om te maken. Wij vertellen je hier hoe je dat doet.

Lees meer

Maak je eigen chai latte

Gerechten 26 november 2018

Je vindt hem steevast in elk hip koffiebarretje, maar wist je dat je ook thuis je eigen chai latte kunt maken? Wij geven je een écht Indiaas recept!

Lees meer

Gremolata: de snelle smaakmaker

Onze recepten 12 april 2018

De naam gremolata zegt je misschien niet zoveel, maar dit krachtige kruidenmengsel is een must in de Italiaanse keuken en tovert zelfs het saaiste kliekje om tot een smakelijke maaltijd. Ga aan de gremolata! 

Lees meer

Zelfgemaakte chocolademelk

Our Recipes 27 februari 2018

Bij winters weer hoort warme chocolademelk en de lekkerste versie maak je natuurlijk helemaal zelf. Dit kruidige recept is onze favoriet en warmt je van top tot teen op…

Lees meer

1 reactie

rosette geldof schreef:

heel lekere resepten hoor

15 essentiële ingrediënten om Italiaans te koken

Our Recipes 10 januari 2018

Wij zijn dol op de Italiaanse keuken. Van pasta, Parmezaanse kaas en olijfolie, tot tomaten, truffel, knoflook en basilicum. Deze simpele keuken is een echt feest voor de zintuigen en al helemaal als je de 15 essentiële ingrediënten gebruikt!

Lees meer

Bekijk meer