Verras je valentijn met dit verleidelijke valentijnsmenu 5 februari 2020

door Manouk Gerechten

“Je bent om op te eten”

Figuurlijk dan! Zodra je date deze zes woorden tegen je zegt, zit het goed. En wij helpen jou graag een handje om dát voor elkaar te krijgen. Daarom hebben onze chefs met passie en liefde een restaurantwaardig valentijnsmenu samengesteld. ❤️

Trek je keukenschort uit de kast, haal de keukenprins(es) in jezelf naar boven en pak jouw date in met een romantisch diner. Klink met een frisse prosecco, serveer het surf & turf-recept als hoofdgerecht en maak de beste brownie als dessert. Gaat je hart nog niet sneller kloppen? Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar voor de zekerheid delen we nog twee romantische recepten die je deze week op het menu vindt. 

Apero

Prosecco
Follador Prosecco Brut Spumante

Met de geur en smaak van perzik, peer en abrikoos zorgt deze prosecco voor een fris begin van jouw valentijnsavond. 🥂

***

Hoofdgerecht

Surf & turf: garnalen en biefstuk
met een saus van parmigiano reggiano

Speciaal voor Valentijnsdag staat er een surf & turf-gerecht op het menu. Zo is er voor ieder wat wils! Deze klassieke combinatie van garnalen en biefstuk breng je op smaak met een romige saus van parmigiano reggiano. Om te smelten zo lekker.❤️

Is dit recept niet cheesy genoeg voor jou? Beleef een Lady en de Vagebond-moment met de ragù van gekonfijte eend of pasta al forno.

Hoofdgerecht

Ragù van gekonfijte eend
met verse tagliatelle en frisse rucolasalade

Hoofdgerecht

Pasta al forno
met zelfgemaakte gehaktballen

***

Dessert

Chocoladebrownie

met macadamianoten en chocoladestukjes

Verras jij je valentijn met dit romantische menu? Deel jouw foto met #hellofreshbe!

Vorig artikel
Nieuwe maand, nieuw thema: stoemp in februari Nieuwe maand, nieuw thema: stoemp in februari
Volgend artikel
Klink op valentijn met smakelijke scroppino Klink op valentijn met smakelijke scroppino

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.