Alles over het ambachtelijke brood bij onze verse soepen

12 juni 2019
door Lisa Kapan Gerechten

    Zit jij al met je soeplepel in de aanslag wanneer je HelloFresh Box arriveert? Zo niet, dan is dat misschien best een goed idee. Wij hebben namelijk sinds kort verse soepen op het menu staan en daar krijg je waanzinnig lekker ambachtelijk brood bij. Daar worden zelfs de beste bakkers blij van! Laat ons je hier vertellen waarom… 

    Soep is eigenlijk altijd een goed idee en al helemaal verse soep gemaakt van de beste ingrediënten, boordevol groenten. Onze nieuwe verse soepen kun je als extraatje in je box bestellen en bij elke soep krijg je een bijpassend ambachtelijk bereid brood met bijzondere ingrediënten, zoals Kalamata-olijven of gedroogde vijgen. Dat vormt samen een snelle, smaakvolle maaltijd, perfect als je snel iets warms wilt eten. We hebben bij onze soepen gekozen voor verschillende broodsoorten die de snelle maaltijd direct naar een hoger niveau tillen. Zie hier wat er uit de oven komt…

    Couronne met olijven

    Dit brood krijg je bij onze rijke paprikasoep. Een couronne is een rond brood dat volgens verhalen in eerste instantie in kransvorm werd gemaakt om zo makkelijker om de arm gedragen te worden tijdens het boodschappen doen. Wat de achtergrond ook is: dit ambachtelijke brood met olijven is de perfecte partner voor de paprikasoep. Onze tip: besmeer het brood met verse pesto voor nóg meer smaak.

    Frans stokbrood

    Een stokbrood of baguette is natuurlijk altijd een schot in de smakelijke roos. We combineren het met de romige bospaddenstoelensoep, zodat de soep alle ruimte krijgt om je te plezieren met smaak, terwijl het brood een lekkere bite geeft aan het geheel. Onze tip: besmeer het brood met zelfgemaakte kruidenboter voor nóg meer joie de vivre.

    Batard met vijgen

    Een batard lijkt een simpel broodje, maar niets is minder waar. Deze variant met vijgen geeft een heerlijk accent aan de kruidige harira en vormt een duo waar je smaakpapillen wel even zoet mee zijn. De knapperige korst, wat zo kenmerkend is voor dit brood, maakt het gerecht helemaal af. Onze tip: doop dit brood in wat goede olijfolie of eet het met zelfgemaakte hummus!

    Focaccia met rozemarijn

    Natuurlijk kan een goede focaccia niet ontbreken in dit rijtje van hemelse broden. Het Italiaanse brood laat de pomodorisoep stralen als nooit tevoren en brengt je in een handomdraai naar Toscaanse heuvels. Onze tip: laat de smaken van focaccia je helemaal inpakken, combineer het met wat goede olijfolie en eventueel wat zout. Meer heeft ‘ie niet nodig!

    Alle verse soepen zijn verkrijgbaar in twee maten: 500 g en 950 g.

    Zin om deze heerlijke broden en verse soepen in je box te ontvangen? Stel hier je menu samen en kies er een verse soep met ambachtelijk brood bij!

     

    Vorig artikel
    Winactie seedlip Winactie seedlip
    Volgend artikel
    Barbecueschort Fresh Times Barbecueschort Fresh Times

    Gerelateerde artikelen