Nieuwe maand, nieuw thema: stoemp in februari

30 januari 2020
door Manouk Gerechten

    Trek je aardappelstamper maar uit de kast: we gaan stampen in februari! Van klassieke stoemp met andijvie en gehaktballetjes tot stoemp van aardpeer en spinazie met halloumi – deze maand vind je elke week een andere variant op het menu.

    [columns_row width=”half”] [column]Stoemp de chicorée et boulettes de viande accompagné de tomates semi-séchées et de fromage vieux

    Andijviestamppot met gehaktballetjes

    Op het menu van 25 t/m 29 januari

    [/column] [column]Stoemp de topinambour et épinards avec du halloumi servi avec des tomates séchées

    Halloumi met aardpeer-spinaziestamppot

    Op het menu van 1 t/m 5 februari

    [/column] [/columns_row] [columns_row width=”half”] [column]

    stamppot. mash, stoemp

    Wortelstoemp met Chimayworst van Brandt & Levie

    Op het menu van 8 t/m 12 februari

    [/column] [column]Stoemp de pomme de terre et chou frisé avec une saucisse fumée servi avec des oignons rouges et des lardons

    Stamppot met krokante boerenkool en zachte rode ui

    Op het menu van 15 t/m 19 februari

    [/column] [/columns_row]

    We zijn benieuwd naar jouw kookcreaties. Tag de foto’s van jouw stampmoment met #hellofreshbe!

    Vorig artikel
    3x geweldige gembershots 3x geweldige gembershots
    Volgend artikel
    Verras je valentijn met dit verleidelijke valentijnsmenu Verras je valentijn met dit verleidelijke valentijnsmenu

    Gerelateerde artikelen