Nieuwe maand, nieuw thema: stoemp in februari
30 januari 2020 door Manouk Gerechten
Trek je aardappelstamper maar uit de kast: we gaan stampen in februari! Van klassieke stoemp met andijvie en gehaktballetjes tot stoemp van aardpeer en spinazie met halloumi – deze maand vind je elke week een andere variant op het menu.
[columns_row width=”half”] [column]
Andijviestamppot met gehaktballetjes
Op het menu van 25 t/m 29 januari
[/column] [column]Halloumi met aardpeer-spinaziestamppot
Op het menu van 1 t/m 5 februari
[/column] [/columns_row] [columns_row width=”half”] [column]Wortelstoemp met Chimayworst van Brandt & Levie
Op het menu van 8 t/m 12 februari
[/column] [column]Stamppot met krokante boerenkool en zachte rode ui
Op het menu van 15 t/m 19 februari
[/column] [/columns_row]We zijn benieuwd naar jouw kookcreaties. Tag de foto’s van jouw stampmoment met #hellofreshbe!