Achter de schermen

Tips

Een snufje redding bij kookstress

Tips 5 december 2017

December is een maand van gezelligheid - kerstbomen in huis, kerstverlichting op straat en als we geluk hebben dwarrelt er hier en daar ook nog een sneeuwvlokje naar beneden. De (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zelf soep maken

Diner-recepten 11 oktober 2017

Van courgettesoep, mosterdsoep en tomatensoep tot kippensoep, pompoensoep en meer: soep bestaat in talloze varianten. Wij zijn dol op zelf soep maken, wat gelukkig ook helemaal niet ingewikkeld is of (...)

Lees meer

1 reactie

Chris Andries schreef:

Moesten jullie soeppakketten aanbieden ( naast de andere wekelijkse gerechten ) zou ik zeker kandidaat zijn !

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wintergroenten

Tips 16 februari 2017

Eten met het seizoen is vaak goedkoper en duurzamer. Maar welke groenten kun je dan het beste eten? Wij geven je een overzichtje van onze favoriete wintergroenten. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuw: elke week de recepten die het beste bij jou passen

Tips en Tricks 30 januari 2017

Yes, we hebben goed nieuws! Vanaf nu kun je kiezen uit zes verschillende menuvoorkeuren. Voor elke voorkeur bieden we een gevarieerd weekmenu aan dat past bij jouw levensstijl. We vertellen je er hier alles over.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koken voor grote groepen

Tips 20 december 2016

Grote kans dat je in december gaat eten met een flinke groep mensen. Wij geven je tips om de avond door te komen. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Citroenen in meerdere kleuren

In de keuken 13 juli 2016

Meestal zijn citroenen geel, maar je ziet ze ook wel eens in een groene of witte variant. Dit heeft echter niets te maken met de rijpheid ervan. Lees verder om te weten waar deze kleurverschillen wél vandaan komen!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tips & tricks: snijtechnieken

Our Cooking tools 17 juni 2016

Stiekem zijn we best jaloers als we chefs zien snijden. Het gaat allemaal zo snel, en schijnbaar moeiteloos. Dat willen wij ook!

Lees meer

1 reactie

Marga schreef:

Hoe snij je een grote handsinaasappel in stukjes ZONDER dat er nog “witte vezels aan blijven zitten?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.