Achter de schermen

seasonally

Klink met 5x feestelijke drankjes

Our Cooking tools 4 november 2019

De feestmaand staat voor de deur en dat betekent lekker uitgebreid koken en lang tafelen met vrienden en familie. En bij lekker eten hoort een lekker drankje. Trakteer jezelf en (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De beste barbecue-salades

Gerechten 19 juni 2018

Wanneer de zon zich laat zien, komt de geur van gloeiende kolen je al snel tegemoet. Ben je nog op zoek naar een smaakvol en fris gerecht voor bij jouw barbecue? Met deze twee saladerecepten maak je van een barbecue een echt feestje!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meiraap: lekkere lentegroente

Achter de schermen 19 april 2016

Meiraap wordt vaak een vergeten groente genoemd, maar vergeten vinden wij zonde! Lees hier meer over deze lentegroente die deze week in de Originalbox zit.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recept voor Oma’s appeltaart

Gerechten 24 december 2015

Niets lekkerder dan een taart bakken waarbij het hele huis naar oma’s appeltaart ruikt.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zacht zomerfruit van Wil

Achter de schermen 8 augustus 2015

Na een paar maanden van vooral peren en appels is er nu weer zacht zomerfruit in overvloed. Thomas nam een kijkje bij een van onze fruitleveranciers Wil.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onze visleverancier Han

Achter de schermen 28 juli 2015

Vorige week zat er scholfilet in de box. Hier hebben we al eens geschreven over scholfilet. Afgelopen week zijn we langs geweest bij onze visleverancier Han in IJmuiden toen hij (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Salade met gegrilde kip, olijven en flatbread

Our Cooking tools 29 april 2015

Wat is er lekkerder dan op een zonnige dag buiten eten? Deze salade met gegrilde kip is gemakkelijk te maken, is lekker licht maar zorgt er tegelijkertijd toch voor dat (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Warmgerookte zalm uit Schotland

Achter de schermen 20 maart 2015

Zalm kent vele soorten en maten. Schotse zalmfilet is, zoals je misschien al wel gemerkt hebt, een van onze favorieten. Visleveranciers Mick en Gerrit hebben een kijkje genomen op locatie (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De Kerstbox: panna cotta met stoofperen

Our Recipes 22 december 2014

Heb jij de Kerstbox besteld? Afgelopen weken heb je kunnen lezen over het voor- en hoofdgerecht, vandaag vertellen we je meer over het nagerecht, waar jij hopelijk met kerst ook heerlijk van gaat genieten. Het dessert is panna cotta, uit Italië.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smoothie met blauwe bessen en kikkererwten

Our Cooking tools 19 december 2014

Heb jij ook behoefte aan een gezonde snack boordevol voedingsstoffen? We hebben een smoothie met blauwe bessen en kikkererwten voor je! Laag in vet, hoog in eiwitten. Precies wat je (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk meer