Achter de schermen

Inspiratie

Creëer jouw eigen buitenaards feestje met een space tafel! 🌌

Inspiratie 25 augustus 2022

Heb jij onze Disney en Pixar’s Lightyear-recepten al geproefd? We zijn al halverwege onze onvergetelijke ruimtereis met Buzz Lightyear en daar past een space tafel perfect bij! Lees de (...)

Lees meer

Vrolijke inspiratie voor het paasweekend 🐣

Inspiratie 15 april 2022

Samen brunchen en eitjes rapen? Dat klinkt als een gezellig paasweekend! Maak Pasen dit jaar extra leuk met knutselplezier en lekkere recepten

Lees meer

5x trendy vleesvervangers om naar uit te kijken in 2022

Diner-recepten 15 februari 2022

Wil jij ook minder vlees eten, maar weet je niet hoe? We hebben 5 vleesvervangers geselecteerd die net zo trendy zijn als dat ze lekker smaken! Van hun voordelen tot hoe (...)

Lees meer

3x mocktails voor Dry January

Inspiratie 18 januari 2022

Dry January of Tournée Minérale, in januari of februari - een maandje geen alcohol drinken kan nooit kwaad. Integendeel, het is zelfs goed voor je lichaam! Je slaapt (...)

Lees meer

In het seizoen: 3x razendlekkere rabarber-recepten

In de keuken 25 mei 2021

Niets schreeuwt meer "lente" dan roodroze rabarber. Deze friszure groente komt vaak voor in zoete lekkernijen, zoals taarten en crumbles, maar doet het net zo goed in hartige bijgerechten en (...)

Lees meer

Zo verras je je moeder met een uitgebreid ontbijt op bed

Gerechten 5 mei 2021

Een zelfgemaakte tekening, zelfgeplukt bosje bloemen en een kopje met haar lievelingsthee: hoe zet jij je moeder in het zonnetje? Voor alle moeders die, net als wij, blij worden van (...)

Lees meer

Oost west, paasbest: 3x paastips voor thuis

Our Cooking tools 19 maart 2021

Hoera, het is Pasen! En wie Pasen zegt, zegt uitgebreide paasbrunch, oneindig veel chocolade-eitjes zoeken (en eten) en eieren verven in alle kleuren van de regenboog. Maak jouw paasweekend dit jaar extra speciaal met onze tips voor een paasbest paasweekend. 

Lees meer

Klink op de lente: 5x kleurrijke margarita’s

Inspiratie 19 maart 2021

De dagen worden langer, het zonnetje laat zich vaker zien en de temperatuur begint te stijgen - het is lente! Wij krijgen al zin om de tafel buiten te dekken (...)

Lees meer

Citroen-yoghurttaart met gekonfijte citroen

Inspiratie 10 maart 2021

Zin in zoet, fris en onweerstaanbaar lekker? Met deze citroen-yoghurttaart zit je wel goed. Perfect voor een verjaardag, een koffietje bij oma, als dessert of gewoon om te bakken. Lees hier hoe je de citroen-yoghurttaart maakt.

Lees meer

Ons favoriete bananenbrood recept

Inspiratie 17 februari 2021

Goed bananenbrood heeft eigenlijk weinig introductie nodig, anders dan: het is gewoon ontzettend lekker. Wil je zelf bananenbrood maken? Wij geven in ons favoriete recept alle zoete, nootachtige en verleidelijke (...)

Lees meer

Bekijk meer