Achter de schermen

In de keuken

Wie wil een wafel? 🧇

In de keuken 25 maart 2022

Veruit de lekkerste dag van het jaar: Internationale Wafeldag. Speciaal voor deze dag hebben we de beste wafelrecepten voor je verzameld. Maak ze helemaal naar je zin met jouw favoriete toppings. Houd je klaar en bakken maar!

Lees meer

8x gerechten die je hart sneller doen slaan

Onze recepten 14 februari 2022

Inspiratie nodig voor Valentijnsdag en vergeten je HelloFresh box te bestellen? Vrees niet! Hier staan de beste Valentijnsdagrecepten voor je op een rij. Pluis zelf uit welk recept het meest (...)

Lees meer

4x griezelig lekkere Halloween-recepten

In de keuken 29 oktober 2021

Snoep of je leven! Het angstaanjagende Halloween-seizoen is terug, tijd om uit te pakken met griezelig lekkere recepten en creatief te zijn met pompoen - of wordt het toch watermeloen? 🎃 (...)

Lees meer

4x snelle picknick-recepten

Gerechten 26 mei 2021

HET - IS - bijna - ZOMER! Okee, officieel moeten we nog een maandje wachten en is het nog hartstikke lente, maar wij beginnen alvast met de voorpret. En die (...)

Lees meer

In het seizoen: 3x razendlekkere rabarber-recepten

In de keuken 25 mei 2021

Niets schreeuwt meer "lente" dan roodroze rabarber. Deze friszure groente komt vaak voor in zoete lekkernijen, zoals taarten en crumbles, maar doet het net zo goed in hartige bijgerechten en (...)

Lees meer

Zo verras je je moeder met een uitgebreid ontbijt op bed

Gerechten 5 mei 2021

Een zelfgemaakte tekening, zelfgeplukt bosje bloemen en een kopje met haar lievelingsthee: hoe zet jij je moeder in het zonnetje? Voor alle moeders die, net als wij, blij worden van (...)

Lees meer

4 recepten in een groen jasje

Our Cooking tools 4 mei 2021

De kleur van de lente en van het thema van deze maand: groen! 💚 Elke week vind je een recept met een groene groenteheld op het menu, maar er zijn nog (...)

Lees meer

Het seizoen van witte en groene asperges is begonnen!

In de keuken 29 april 2021

Wat een heerlijke maand, die meimaand! Niet alleen dankzij het mooie weer maar ook omdat het volop aspergeseizoen is. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen witte en groene asperges?

(...)

Lees meer

Onze favoriete pompoensoorten op een rijtje

Tips en Tricks 15 oktober 2020

Het is groot en het is oranje… Dit is het seizoen van de pompoen! In de herfst zijn pompoenen op hun best en je kunt er in de keuken alle (...)

Lees meer

De zomer door met HelloFresh ☀️

Tips en Tricks 9 juli 2020

In een huisje in Frankrijk, op de camping in Nederland of zonnebaden in eigen tuin, vakantie is pas echt vakantie als je zorgeloos kunt genieten! En HelloFresh heeft voor welke vakantie jij ook kiest een zorgeloze oplossing – bekijk hieronder welke. 👇

Lees meer

Bekijk meer