Achter de schermen

Zoet

Wie wil een wafel? 🧇

In de keuken 25 maart 2022

Veruit de lekkerste dag van het jaar: Internationale Wafeldag. Speciaal voor deze dag hebben we de beste wafelrecepten voor je verzameld. Maak ze helemaal naar je zin met jouw favoriete toppings. Houd je klaar en bakken maar!

Lees meer

Zo maak je de lekkerste watermeloentaart

In de keuken 18 juli 2019

Niet dat waterijsjes of frisse cockatils geen prima verfrissing geven als het zweet van je gezicht druipt op een hete zomerdag… maar hey, soms mag het wat meer zijn. En (...)

Lees meer

Pinda-chocoladetruffels

In de keuken 1 maart 2019

Zoet, hartig, klein maar héél fijn: deze pinda-chocoladetruffels zijn een schot in de smakelijke roos. Je maakt ze in een handomdraai en hebt zo voor elk feestje, high tea (...)

Lees meer

2 reacties

Katrien schreef:

Waar vind je creamcheese?

Lisa Kapan schreef:

Hi Katrien!

Creamcheese is hetzelfde als roomkaas en kun je vinden bij zo’n beetje elke supermarkt in het zuivelschap.

Alvast veel kookplezier toegewenst!

Vriendelijke groet,

Lisa

De beste brownies + 3 toppings

In de keuken 8 februari 2019

Of het nu voor Valentijnsdag, Moederdag, een verjaardag is of niets van dat alles: heb je eigenlijk een reden nodig om brownies te maken? Dacht het niet! Met dit recept (...)

Lees meer

Warme chocolademelk met RUM

Our Cooking tools 24 januari 2019

Piraten wisten het natuurlijk al, maar rum is een drankje om van te houden (maar niet teveel natuurlijk). Door rum toe te voegen aan warme chocolademelk krijg je het nó(...)

Lees meer

De bes(te) taart: cranberrytaart

In de keuken 27 december 2018

Veenbes, beter bekend als cranberry, lijkt een zoet en lief besje. Maar deze mini-bodybuilder zit niet alleen vol vitamine C, het is ook een verfrissend ingrediënt om een taart ((...)

Lees meer

Het ultieme recept voor een zelfgemaakte chocoladereep met toppings

Uncategorized @be 18 december 2018

Of je het nu maakt om jezelf mee te verwennen, een diner mee af te sluiten of een geliefde mee te verrassen: zelfgemaakt zoet is altijd goed! Deze chocoladereep is een feestje voor de ogen (en smaakpapillen). 

Lees meer

Chocolade-kersttruffels

Inspiratie 10 december 2018

Kerstmis: een tijd van gezellig samenzijn en – als je het ons vraagt – vooral toch ook een tijd van eten. Véél eten. Geen betere afsluiter van jouw gezellige kerstavond dan deze chocolade-kersttruffels. Je vindt er bij de koffie vast nog een plekje voor!

Lees meer

Maak je eigen wentelteefjes-buffet

Ontbijtrecepten 26 november 2018

De ster van een échte extravagante zondagbrunch? Wentelteefjes of verloren brood. Wij geven je vier toppers geïnspireerd op onze favoriete taartklassiekers. Soppen maar!

Lees meer

Zo maak jij échte Amerikaanse karamel-appels

Inspiratie 21 november 2018

Feestelijk, leuk, Instagram-waardig en vooral super lekker! Lees verder en ontdek hoe je deze kleurrijke kermisklassieker eenvoudig zelf maakt.

Lees meer

Bekijk meer