Het ultieme recept voor een zelfgemaakte chocoladereep met toppings

18 december 2018
door Rebecca Down Uncategorized @be

    Of je het nu maakt om jezelf mee te verwennen, een diner mee af te sluiten of een geliefde mee te verrassen: zelfgemaakt zoet is altijd goed! Deze chocoladereep is een feestje voor de ogen (en smaakpapillen). 

    De béste geschenken zijn zelfgemaakt, vooral als ze ook nog eens waanzinnig goed smaken. Snel, gemakkelijk en geen aanslag op de portemonnee: deze zelfgemaakte chocoladereep is perfect als geschenk voor vrienden of familie of als feestelijke traktatie op het werk of op school. Werk af met je favoriete toppings (wij gingen voor fijngehakt kerstsnoep en pistachenoten) en bind er een zwierig lintje rond.

    Zo maak je je eigen chocoladereep met toppings

    Giet twee soorten chocolade aan het uiteinde van een met bakpapier beklede bakplaat. Wij gebruiken hier witte en melkchocolade, maar je kunt uiteraard ook pure chocolade toevoegen aan je mix!

    [columns_row width=”third”] [column]

    [/column] [column][/column] [column][/column] [/columns_row]

    Meng met een houten lepel de twee chocoladesoorten door elkaar voor een marmer-effect.

    Laat afkoelen in de koelkast en snijd in grote stukken. Vrolijk kerstfeest!

    Vorig artikel
    5x kruidenboter 5x kruidenboter
    Volgend artikel
    De bes(te) taart: cranberrytaart De bes(te) taart: cranberrytaart

    Gerelateerde artikelen