3x feestelijke hapjes

18 juli 2017
door Charlot van Scheijen Borrelhapjes
  Snel naar recept

  Wij zijn voorlopig nog even in feeststemming. Bij iets vieren hoort lekker eten als je het ons vraagt, dus geven wij je wat ideeën voor feestelijke hapjes.Geef je binnenkort een feestje? Met deze drie feestelijke hapjes scoor je zeker punten bij je gasten, zonder dat je lang in de keuken hoeft te staan. Serveer er caipirinha’s bij, of maak mocktails voor de mensen die geen alcohol drinken. Je kunt deze hapjes ook voorafgaand aan een etentje serveren, bijvoorbeeld als je ons zomermenu gaat koken.

  Hummus
  Inmiddels een klassieker, ook op Nederlandse borreltafels: hummus. Zelfgemaakt is dat natuurlijk het allerlekkerst! Zo kun je ook allerlei verschillende varianten uitproberen. Voeg eens rode biet toe bijvoorbeeld, avocado of verse groene kruiden. Wat brood erbij, rauwkost voor als je in een gezonde bui bent et voilà: een voedzaam onderdeel van je feesttafel. Heb je wat hummus over? Eet het op je boterham of met wat worteltjes als snel tussendoortje.

  feestelijke hapjes

  Perfecte popcorn
  De beste popcorn maak je zelf.. Wel even opletten dat je het niet laat aanbranden, maar met onze tips komt dat vast helemaal in orde. We geven je ook nog een hele lijst met smaakvariaties die je kunt proberen. Wat dacht je bjivoorbeeld van pestopopcorn, harissapopcorn of chocolade-chilipopcorn?

  feestelijke hapjes

  Wat is jouw favoriete hapje?

  Vorig artikel
  Van mooie meid tot vette makreel: onze favoriete visrecepten Van mooie meid tot vette makreel: onze favoriete visrecepten
  Volgend artikel
  #gerechtvanhetjaar – ons recept voor Gentse waterzooi #gerechtvanhetjaar – ons recept voor Gentse waterzooi

  Gerelateerde artikelen