Achter de schermen

tricks

Detoxen met natuurlijke ingrediënten

Our Cooking tools 15 januari 2016

Het nieuwe jaar is net begonnen: tijd voor een gezonde frisse start! 

Lees meer

3 reacties

Mia Aegten schreef:

Hallo Hellow Fresh-team,
De afgelopen week hebben we voor ’t eerst genoten van jullie boxen. Wij vonden alle 3 de recepten goed, maar de “Klassieke rundersaucijs met spruiten en regenboogkrieltjes” staken er bovenuit , dit gerecht was bijzonder lekker!!
Groetjes
Mia

Schuermans conny schreef:

Hallo Maartje ,

Vandaag de caserecce met bloemkool-roomsaus en champignons klaargemaakt ,heel lekker wel jammer dat ze de brocco cress vergeten waren in de box 😏
Groetjes Conny

Lizzie Winckel schreef:

Hi Conny,

Wat fijn dat je het recept zo lekker vond. Vervelend dat er geen brocco cress in jouw box zat. Zou je de volgende keer contact willen opnemen met de klantenservice als je iets mist in je box? We hopen je dan zo goed mogelijk te helpen.

Groetjes,
Lizzie

Tips voor een snel én uitgebreid ontbijt

Gerechten 15 oktober 2015

Fleur niet alleen je ontbijt maar ook je ochtendhumeur op met deze tips voor de lekkerste ontbijtjes.

Lees meer

Eten na het sporten: recept om te herstellen!

In de keuken 2 oktober 2015

Ben je dol op sporten? Dan weet je vast al wel dat gezonde voeding een bijdrage levert aan een gezonde levensstijl én aan je prestaties op sportief gebied.

Lees meer

Lekker en gemakkelijk ontbijtrecept met chiazaad en kiwi

Gerechten 28 augustus 2015

De hype rondom chiazaad is inmiddels redelijk gaan liggen, maar dat neemt niet weg dat het een heerlijke toevoeging kan zijn bij het ontbijt. Dit recept voor de vroege vogels (...)

Lees meer

Wereldse noten

Achter de schermen 12 augustus 2015

Onze Amsterdamse notenleverancier Jan Gotjé weet echt álles over noten. We vroegen om iets te vertellen over de lekkere noten uit verschillende continenten die jij regelmatig gebruikt in HelloFresh-recepten.

Lees meer

Het vlees in de HelloFresh Box

Achter de schermen 5 augustus 2015

Bij ons staat voorop dat de producten vers, gevarieerd en bovenal lekker zijn, dat vinden we belangrijker dan dat het product een keurmerk heeft.  Ingrediënten bevatten zo min mogelijk (...)

Lees meer

6 dingen die je niet wist over kurkuma

Our Cooking tools 16 juli 2015

Heb jij wel eens kurkuma gebruikt? Dat kan op allerlei manieren. Niet alleen om gewoon mee te koken, maar ook om bijvoorbeeld thee van te zetten of door een smoothie te doen. Ben je benieuwd? Lees dan hieronder verder. 

Lees meer

1 reactie

Janny Bosman schreef:

Je geeft aan dat je hier kunt vinden hoe je kurkuma schilt. Ik was benieuwd. Helaas, ik kan het niet vinden. Leuke tip, maar ik wil niet eerst de website moeten spellen om het te kunnen vinden. En onder de knop ’tips’vind je helemaal een leuke tip – nl. dat de pagina er niet is…….. : ( .

Kidspiration: zelf ijsjes maken

Our Recipes 24 april 2015

De lente is in volle gang en zelf ijsjes maken is dan een briljant idee. Deze romige mango-ijsjes zijn in een handomdraai gemaakt.

Lees meer

Onderdelen van de koe: wat zit waar?

our suppliers 17 april 2015

Aankomende week zit er biefstuk van de platte bil in de HelloFresh Box. Er zijn natuurlijk verschillende onderdelen van de koe. Hoe zit dit nou precies? Wij leggen uit welk (...)

Lees meer

5 reacties

Nicole schreef:

Mijn moeder maakte tstoofvlees van entvogel … welk deel van de koe is dat en weet je ook de Engelse benaming ?

Lizzie Winckel schreef:

Hi Nicole,
Endvogel is heel goed vlees om stoofvlees mee te maken. Endvogel is namelijk een schouderspier die lange tijd moet garen. Het is vrij taai vlees en eigenlijk voor niet veel anders bruikbaar. Maar, en dat is toch het belangrijkste van alles, het vlees valt niet uiteen, neemt de smaken van de saus op en blijft zelfs na de lange gaarttijd heerlijk naar vlees smaak.

Succes met voorbereiden!

luc andries schreef:

maak eens een volledige endvogel klaar op de bbq … heerlijk

Erik De Dapper schreef:

Beste redactie van “HelloFresh”,

Bedankt voor het overzichtelijke en helder artikel over de verschillende onderdelen van de koe.

De naamgeving van de verschillende stukken vlees varieert nogal van streek tot streek en varieert eveneens in de tijd….

Van de entvogel uit de vorige reactie bvb, had ik nog nooit gehoord.

Zelf heb ik ook enkele mooie benamingen waarvan ik heel graag zou te weten komen van welke plek ze precies vandaan komen;

bv:
-de kraag of de kraai…waarschijnlijk ook de ziel, de onglet of schorsvel ….genoemd. (Het is niet zeker dat het hier over hetzelfde stukje gaat, maar ze worden hier en daar door elkaar gebruikt…. Meestal kent men slechts één benaming.)
-het visje….
-de spinnekop

Kunnen jullie mij soms verder helpen???

Alvast bedankt en met vriendelijke groet!

Erik De Dapper

leo schreef:

waar zit het slagersstuk van de koe

Simpele pompoensoep

Our Cooking tools 10 maart 2015

Heb jij deze week de Veggiebox en nog wat flespompoen over van de bulgur met za'atar? Maak er dan een simpele pompoensoep van. Ontzettend voedzaam, verwarmend en een echte crowdpleaser. (...)

Lees meer

Bekijk meer