Fleur niet alleen je ontbijt maar ook je ochtendhumeur op met deze tips voor de lekkerste ontbijtjes.
Lees meerBen je dol op sporten? Dan weet je vast al wel dat gezonde voeding een bijdrage levert aan een gezonde levensstijl én aan je prestaties op sportief gebied.
Lees meerDe hype rondom chiazaad is inmiddels redelijk gaan liggen, maar dat neemt niet weg dat het een heerlijke toevoeging kan zijn bij het ontbijt. Dit recept voor de vroege vogels (...)
Lees meerOnze Amsterdamse notenleverancier Jan Gotjé weet echt álles over noten. We vroegen om iets te vertellen over de lekkere noten uit verschillende continenten die jij regelmatig gebruikt in HelloFresh-recepten.
Lees meerBij ons staat voorop dat de producten vers, gevarieerd en bovenal lekker zijn, dat vinden we belangrijker dan dat het product een keurmerk heeft. Ingrediënten bevatten zo min mogelijk (...)
Lees meerHeb jij wel eens kurkuma gebruikt? Dat kan op allerlei manieren. Niet alleen om gewoon mee te koken, maar ook om bijvoorbeeld thee van te zetten of door een smoothie te doen. Ben je benieuwd? Lees dan hieronder verder.
Lees meer1 reactie
Je geeft aan dat je hier kunt vinden hoe je kurkuma schilt. Ik was benieuwd. Helaas, ik kan het niet vinden. Leuke tip, maar ik wil niet eerst de website moeten spellen om het te kunnen vinden. En onder de knop ’tips’vind je helemaal een leuke tip – nl. dat de pagina er niet is…….. : ( .
De lente is in volle gang en zelf ijsjes maken is dan een briljant idee. Deze romige mango-ijsjes zijn in een handomdraai gemaakt.
Lees meerAankomende week zit er biefstuk van de platte bil in de HelloFresh Box. Er zijn natuurlijk verschillende onderdelen van de koe. Hoe zit dit nou precies? Wij leggen uit welk (...)
Lees meer5 reacties
Mijn moeder maakte tstoofvlees van entvogel … welk deel van de koe is dat en weet je ook de Engelse benaming ?
maak eens een volledige endvogel klaar op de bbq … heerlijk
Beste redactie van “HelloFresh”,
Bedankt voor het overzichtelijke en helder artikel over de verschillende onderdelen van de koe.
De naamgeving van de verschillende stukken vlees varieert nogal van streek tot streek en varieert eveneens in de tijd….
Van de entvogel uit de vorige reactie bvb, had ik nog nooit gehoord.
Zelf heb ik ook enkele mooie benamingen waarvan ik heel graag zou te weten komen van welke plek ze precies vandaan komen;
bv:
-de kraag of de kraai…waarschijnlijk ook de ziel, de onglet of schorsvel ….genoemd. (Het is niet zeker dat het hier over hetzelfde stukje gaat, maar ze worden hier en daar door elkaar gebruikt…. Meestal kent men slechts één benaming.)
-het visje….
-de spinnekop
Kunnen jullie mij soms verder helpen???
Alvast bedankt en met vriendelijke groet!
Erik De Dapper
waar zit het slagersstuk van de koe
Heb jij deze week de Veggiebox en nog wat flespompoen over van de bulgur met za'atar? Maak er dan een simpele pompoensoep van. Ontzettend voedzaam, verwarmend en een echte crowdpleaser. (...)
Lees meer
Hallo Hellow Fresh-team,
De afgelopen week hebben we voor ’t eerst genoten van jullie boxen. Wij vonden alle 3 de recepten goed, maar de “Klassieke rundersaucijs met spruiten en regenboogkrieltjes” staken er bovenuit , dit gerecht was bijzonder lekker!!
Groetjes
Mia
Hallo Maartje ,
Vandaag de caserecce met bloemkool-roomsaus en champignons klaargemaakt ,heel lekker wel jammer dat ze de brocco cress vergeten waren in de box 😏
Groetjes Conny
Hi Conny,
Wat fijn dat je het recept zo lekker vond. Vervelend dat er geen brocco cress in jouw box zat. Zou je de volgende keer contact willen opnemen met de klantenservice als je iets mist in je box? We hopen je dan zo goed mogelijk te helpen.
Groetjes,
Lizzie