Achter de schermen

our suppliers

De beste buffelmozzarella: onze leverancier vertelt

our suppliers 6 september 2018

Gek op de kazen in onze box en in het bijzonder onze buffelmozzarella? Dat is voor een groot stuk te danken aan de passie en vakkennis van onze kaasleverancier Eriks (...)

Lees meer

Witte asperges: het witte goud!

our suppliers 2 mei 2018

Wij zijn gek op witte asperges! Onze leverancier Frank Swinkels vertelt ons wat deze lentegroente zo bijzonder maakt en hoe hij ervoor zorgt dat ze de beste smaak hebben.

Lees meer

Worstmakers Brandt & Levie

Achter de schermen 1 maart 2018

De mannen van Brandt & Levie maken de lekkerste worsten, die je dan ook met regelmaat in onze gerechten tegenkomt. Lees meer over deze Amsterdamse ondernemers en onze favoriete recepten met worst!

Lees meer

Visfavoriet: tonijn

our suppliers 10 augustus 2017

Tonijn, een vis die al eeuwenlang wordt gevangen en gegeten en nog altijd mateloos populair is. Wij kiezen voor de hengelgevangen tonijn van Fish Tales, die door Greenpeace bestempeld is tot meest duurzame van Nederland!

Lees meer

Radijs van Zülküf

Achter de schermen 4 mei 2016

We delen het verhaal van een van onze leveranciers. Hoe belandt de groente van het land op jouw bord? Zülküf Yilmaz vertelt alles over de frisse radijsjes die hij voor jou teelt.

Lees meer

Het vlees uit de HelloFresh Box

Achter de schermen 28 april 2016

Wij vinden het belangrijk om te weten waar onze producten vandaan komen. Daarom vertellen wij je vaak waar de ingrediënten uit de box vandaan komen.

Lees meer

Meiraap: lekkere lentegroente

Achter de schermen 19 april 2016

Meiraap wordt vaak een vergeten groente genoemd, maar vergeten vinden wij zonde! Lees hier meer over deze lentegroente die deze week in de Originalbox zit.

Lees meer

Op bezoek bij Maza

Achter de schermen 6 april 2016

De humus, falafel, curry’s en chutneys die soms in de HelloFresh Box zitten, maken we niet zelf. We kennen namelijk een leverancier die dat veel beter kan: Maza uit Zaandam.

Lees meer

In de HelloFresh Box: Goudse kruidenkaasblokjes

Achter de schermen 24 maart 2016

Vorig jaar zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe kaassoort voor in de HelloFresh Box en deze Goudse kruidenkaasblokjes vielen bij ons in de smaak. Aangezien deze kaasblokjes bij (...)

Lees meer

Leer Tom kennen – hij zorgt voor de boerenkool in jouw box

Achter de schermen 6 januari 2016

We vinden het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen.

Lees meer

Bekijk meer