In de HelloFresh Box: Goudse kruidenkaasblokjes

24 maart 2016
door hellofresh Achter de schermen

  Vorig jaar zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe kaassoort voor in de HelloFresh Box en deze Goudse kruidenkaasblokjes vielen bij ons in de smaak. Aangezien deze kaasblokjes bij jullie ook in de smaak zijn gevallen, zit het deze week weer in de box. Zoals altijd moet ieder ingrediënt voldoen aan onze selectiecriteria. Deze Goudse kruidenkaasblokjes zijn vers en we weten waar het vandaan komt!

  Kaasmakerij Rouveen in Overijssel

  In het oosten van het land staat het dorp Rouveen bekend om zijn lange zuivelhistorie. Al meer dan 100 jaar worden er de lekkerste kazen gemaakt. “We vormen een hecht team van vakmensen met een passie voor kaas. Dat is het meest bijzonde ingrediënt dat ze in Rouveen aan de kaas toevoegen. En dat proef je!” volgens een van de kaasmakers uit Rouveen.

  Rouveen Kaasspecialisten, waar de kaas wordt gemaakt, zet zich daarnaast ook in voor een energieneutrale zuivelketen. Dat betekent dat de productie van kaas op den duur net zoveel energie oplevert als dat het kost.

  Kruidenkaasblokjes

  De combinatie van Goudse kruidenkaas met bieslook en een vleugje paprika zorgt voor een smaakvol blokje kaas. Door de blokjes door een stamppot te roeren smelt de kaas een beetje, maar net niet helemaal. Zo heb je het beste van beide werelden; een lichte bite en de sterke smaak van gesmolten kaas.

   

  Laat je ons weten of je de kruidenkaasblokjes lekker vindt?

  Vorig artikel
  Paasbrunch: kruidige shakshuka met ei en feta Paasbrunch: kruidige shakshuka met ei en feta
  Volgend artikel
  Paaseieren schilderen met natuurlijke producten Paaseieren schilderen met natuurlijke producten

  Gerelateerde artikelen