Achter de schermen

Gezonde voeding

Lentekriebels met een rietje: 5x verfrissende smoothies 🥤

Gezonde voeding 22 april 2022

Geniet van het mooie weer met een verfrissende smoothie! Dé ideale manier om je dagelijkse portie fruit en groenten binnen te krijgen. Begin je dag goed met een smoothiebowl als ontbijt of drink ‘m tussendoor.

Lees meer

4x lekkere en verantwoorde tussendoortjes

Tips en Tricks 11 februari 2022

Bij een gevarieerd eetpatroon hoort ook het eten van verschillende soorten groenten en fruit. In alle kleuren van de regenboog en met de meest uiteenlopende smaken, de keuze is reuze! (...)

Lees meer

Zo verras je je moeder met een uitgebreid ontbijt op bed

Gerechten 5 mei 2021

Een zelfgemaakte tekening, zelfgeplukt bosje bloemen en een kopje met haar lievelingsthee: hoe zet jij je moeder in het zonnetje? Voor alle moeders die, net als wij, blij worden van (...)

Lees meer

Lente in je bowl: onze favoriete foodbowls in april

Gerechten 30 maart 2021

Boeddhabowl, pokébowl, hawaiian bowl of smoothiebowl - de Instagram feed van elke foodlover staat bol van deze kleurrijke kommetjes. En wij snappen wel waarom! Ons receptteam dook de keuken é(...)

Lees meer

Wat zijn (on)gezonde vetten?

Gezonde voeding 11 januari 2019

Vetten zijn per definitie ongezond, een bron van hart- en vaatziekten een regelrechte dikmaker: over vet doen veel onterechte vooroordelen de ronde. Maar welk soort maakt je vet en welk (...)

Lees meer

Tijd voor thee: 7 gezonde soorten

Gezonde voeding 9 maart 2018

Ben je gek op thee? Dan ben je niet de enige! Dit is namelijk, na water, de meest gedronken drank ter wereld. Sommigen zweren zelfs bij de geneeskracht van thee. (...)

Lees meer

5x eten voor een goed humeur

Gezonde voeding 19 oktober 2017

Zit je in een dipje? Een grote bak ijs of een pak koekjes wegwerken lijkt dan een goed idee, maar er zijn ook verantwoorde manieren waarop jouw frons naar een glimlach transformeert. Wij delen hier onze vijf favoriete ingrediënten met je.

Lees meer

Zo zorg je voor meer groen in de lunchtrommel

Gezonde voeding 16 oktober 2017

Als je kinderen hebt die naar school gaan ken je de uitdaging: lunchtrommels vullen. Daar kun je misschien best wat hulp bij gebruiken, want een lunchtrommel vullen met een voedzame, (...)

Lees meer

Snoep verstandig, eet een… paprika

Gezonde voeding 30 mei 2017

Het dilemma waar iedereen die kinderen heeft vroeg of laat voor komt te staan: snoep. Wel of niet? En hoe vaak? 

Lees meer

3x makkelijk meer groente

Gezonde voeding 15 maart 2017

300 gram groente eten per dag is heel gezond, maar dat kan soms best veel lijken. Vooral als je het in één maaltijd moet eten. Wij geven je tips hoe je ongemerkt meer groente kunt eten.

Lees meer

Bekijk meer