Detoxen met natuurlijke ingrediënten

15 januari 2016
door Frederieke Our Cooking tools

    gesunder Ernährungsplan

    Het nieuwe jaar is net begonnen: tijd voor een gezonde frisse start! Je energiek voelen is heerlijk. Wist je dat bepaalde ingrediënten hier hun steentje aan kunnen bijdragen? De volgende ingrediënten hebben een gezonde uitwerking op je lichaam én zijn gelukkig ook heel lekker!

    Zitronen

    Citroen

    En glas warm water met een schijfje citroen in de ochtend zorgt voor een goede start. Citroen bevat een hoge dosis vitamine C en het verbetert de stofwisseling. Ook ondersteunt vitamine C de aanmaak van collageen. Hier is jouw huid blij mee. Met alleen wat water en citroen heb je nog geen volwaardig ontbijt, maar daar hebben we iets op bedacht. Met onze Ontbijtbox eet je wekelijks gevarieerd in de ochtend en hoef je geen boodschappen te doen!

    Kresse

    Tuinkers

    Tuinkers is lekker op brood met boter of bij een goedgevulde salade. Hoe je tuinkers ook gebruikt, het zorgt voor een gezonde boost. Een all-rounder voor onze gezondheid, want het bevat ijzer, vitamine C, calcium, vitamine A, foliumzuur en nog veel meer.

    Mandeln

    Amandelen

    We zijn dol op noten: lekker door het eten maar ook heerlijk als tussendoortje. Amandelen bevatten onder meer een gezonde dosis vitamine E. Dit heeft een antioxiderende werking en schijnt zelfs een positief effect te hebben tegen veroudering. Hier lees je meer over de bijkomende gezondheidsvoordelen van verschillende noten.

    Rote Bete

    Rode bieten

    Begin de dag met citroen, geniet in de middag van amandelen en tuinkers en sluit de dag af met rode biet. Gezonder kan bijna niet! Rode biet bevat namelijk betaïne. Deze stof zorgt voor een goede spijsvertering en brengt jouw metabolisme goed op gang. Gebruik de rode biet door een salade of maak er soep van. Je kunt het ook gebruiken in combinatie met chocolade en frambozen. Hier vind je het recept. Op onze website vind je meer recepten met rode biet voor het avondeten.

    Wat is jouw favoriete ingrediënt om te detoxen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel, wij zijn benieuwd!

    Vorig artikel
    Kidspiration: zoek de verschillen Kidspiration: zoek de verschillen
    Volgend artikel
    Kidspiration: inkleuren maar Kidspiration: inkleuren maar

    Gerelateerde artikelen

    3 reacties

    Mia Aegten schreef:

    Hallo Hellow Fresh-team,
    De afgelopen week hebben we voor ’t eerst genoten van jullie boxen. Wij vonden alle 3 de recepten goed, maar de “Klassieke rundersaucijs met spruiten en regenboogkrieltjes” staken er bovenuit , dit gerecht was bijzonder lekker!!
    Groetjes
    Mia

    Schuermans conny schreef:

    Hallo Maartje ,

    Vandaag de caserecce met bloemkool-roomsaus en champignons klaargemaakt ,heel lekker wel jammer dat ze de brocco cress vergeten waren in de box 😏
    Groetjes Conny

    Lizzie Winckel schreef:

    Hi Conny,

    Wat fijn dat je het recept zo lekker vond. Vervelend dat er geen brocco cress in jouw box zat. Zou je de volgende keer contact willen opnemen met de klantenservice als je iets mist in je box? We hopen je dan zo goed mogelijk te helpen.

    Groetjes,
    Lizzie