De Veggieweek is in volle gang! Daarom zetten we onze maaltijden zonder vlees of vis graag in het zonnetje, want minder vlees eten is goed voor mens, dier en het (...)
Lees meerVan fabuleuze Franse tartiflette naar het recept van Axelle's oma tot magische melanzane van de opa van onze Italianse collega Matteo. De beste geheimen komen uit de keuken van oma é(...)
Lees meer"Je bent om op te eten"
Figuurlijk dan! Zodra je date deze zes woorden tegen je zegt, zit het goed. En wij helpen jou graag een handje om dát (...)
Trek je aardappelstamper maar uit de kast: we gaan stampen in februari! Van klassieke stoemp met andijvie en gehaktballetjes tot stoemp van aardpeer en spinazie met halloumi – deze maand vind je elke week een andere variant op het menu.
Lees meerDe feestmaand staat voor de deur! En om ervoor te zorgen dat je de hele maand een feestmaal op tafel zet, hebben onze chefs iets leuks bedacht. In december staat (...)
Lees meerDecember is een feestje! Van coquilles met aardpeerpuree tot een zalige zalmbonbon: met deze top vier voorgerechten steel jij de show tijdens het (kerst)diner.
Lees meerNiets lekkerder dan de geur van verse appeltaart uit de keuken. Daarom hebben we een kerst-versie van de klassieke 'huisgemaakte appeltaart van oma' gemaakt. Met dit recept maak je niet (...)
Lees meerBen jij ook al aan het aftellen? Nog maar 52 nachtjes slapen tot kerst! Stiekem zijn wij in de keuken al een tijdje in kerstsferen - we hebben een feestelijk kerstmenu (...)
Lees meerSauvignon blanc, chardonnay of merlot - zoveel smaken, zoveel keuze! Om jou een handje te helpen, selecteren we elke week een mooie wijn van de bovenste plank. Deze past perfect (...)
Lees meer