Pak uit in december met twee gangen
28 november 2019De feestmaand staat voor de deur! En om ervoor te zorgen dat je de hele maand een feestmaal op tafel zet, hebben onze chefs iets leuks bedacht. In december staat er elke week een tweegangendiner op het menu – zo maken we er de hele maand een groot feest van.
Een voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert – deze twee gangen staan de komende weken op het menu!
Voorgerecht
Garnalencocktail
in tomaatbakje
Begin de avond met een klassieker: tomaat gevuld met garnalencocktail. Dit frisse voorgerecht is nog maar een ‘opwarmertje’, het hoofdgerecht is minstens zo lekker.
***
Hoofdgerecht
Gestoofde hertenpeper
met verse ravioli
Hertenstoof zonder uren in de keuken staan? Check! We hebben het vlees al laten pruttelen zodat het lekker zacht is en alle smaken er goed ingetrokken zijn. De verse ravioli die je erbij serveert is gevuld met geitenkaas, venkel en rozemarijn – een groot feest voor je smaakpapillen!
Op het menu van 7 t/m 11 december
[columns_row width=”half”] [column]Hoofdgerecht
Kalfssukade
met rodewijnsaus en knapperige pompoen
***
Nagerecht
Kaasplankje
met oa. verse geitenkaas, fourmet d’ambert en camembert
Op het menu van 14 t/m 18 december
[/column] [column]Voorgerecht
Venkelsoep
met room
***
Hoofdgerecht
Zalm en croute
met venkelsalade, kappertjes
en krieltjes