Inspiratie nodig voor Valentijnsdag en vergeten je HelloFresh box te bestellen? Vrees niet! Hier staan de beste Valentijnsdagrecepten voor je op een rij. Pluis zelf uit welk recept het meest (...)
Lees meerPlaats een reactie
Je zou denken dat couscous en parelcouscous bijna hetzelfde is, maar niets is minder waar! Lees verder om het verschil tussen couscous en parelcouscous te ontdekken.
Lees meer 3 reacties
Plaats een reactie
Hallo-wie? Halloumi! Je hebt de naam vast weleens gehoord, maar wat is halloumi eigenlijk? En waarom zijn wij er zo dol op? Wij vertellen je er alles over én geven je vier inspiratierecepten.
Lees meerPlaats een reactie
Venkel is ontzettend veelzijdig. Van risotto tot salade – met deze knol met anijsachtige smaak kun je alle kanten op.
Lees meerPlaats een reactie
Knolselderij is een groente die misschien niet de schoonheidsprijs verdient, maar waar je wel hele lekkere gerechten van kunt maken!
Lees meerPlaats een reactie
Meiraap wordt vaak een vergeten groente genoemd, maar vergeten vinden wij zonde! Lees hier meer over deze lentegroente die deze week in de Originalbox zit.
Lees meerPlaats een reactie
Vorig jaar zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe kaassoort voor in de HelloFresh Box en deze Goudse kruidenkaasblokjes vielen bij ons in de smaak. Aangezien deze kaasblokjes bij (...)
Lees meerPlaats een reactie
Of je nu houdt van pittige chilisaus of juist liefhebber bent van een lekker zoete chilisaus, met ons recept voor een eigengemaakte chilisaus kun je alle kanten op.
Lees meerPlaats een reactie
Onze Amsterdamse notenleverancier Jan Gotjé weet echt álles over noten. We vroegen om iets te vertellen over de lekkere noten uit verschillende continenten die jij regelmatig gebruikt in HelloFresh-recepten.
Lees meerPlaats een reactie
Na een paar maanden van vooral peren en appels is er nu weer zacht zomerfruit in overvloed. Thomas nam een kijkje bij een van onze fruitleveranciers Wil.
Lees meer
Waar kan ik parelcouscous vinden?
Albert Heijn verkoopt het, eigen merk. Ligt bij de rijst.
“Je zou denken dat couscous en parelcouscous bijna hetzelfde is, maar niets is minder waar!” En vervolgens schrijf je artikel waarin staat dat het praktisch hetzelfde is met enig verschil de grote van de korrel.