Achter de schermen

savoury

8x gerechten die je hart sneller doen slaan

Onze recepten 14 februari 2022

Inspiratie nodig voor Valentijnsdag en vergeten je HelloFresh box te bestellen? Vrees niet! Hier staan de beste Valentijnsdagrecepten voor je op een rij. Pluis zelf uit welk recept het meest (...)

Lees meer

Het verschil tussen couscous en parelcouscous

Our Cooking tools 25 juni 2020

Je zou denken dat couscous en parelcouscous bijna hetzelfde is, maar niets is minder waar! Lees verder om het verschil tussen couscous en parelcouscous te ontdekken.

Lees meer

3 reacties

De Keyser Claire schreef:

Waar kan ik parelcouscous vinden?

Elise schreef:

Albert Heijn verkoopt het, eigen merk. Ligt bij de rijst.

Dwayne schreef:

“Je zou denken dat couscous en parelcouscous bijna hetzelfde is, maar niets is minder waar!” En vervolgens schrijf je artikel waarin staat dat het praktisch hetzelfde is met enig verschil de grote van de korrel.

Halloumi: de heetste kaas van het moment

In de keuken 30 juni 2019

Hallo-wie? Halloumi! Je hebt de naam vast weleens gehoord, maar wat is halloumi eigenlijk? En waarom zijn wij er zo dol op?  Wij vertellen je er alles over én geven je vier inspiratierecepten.

Lees meer

Tips & tricks: venkel schoonmaken

Onze recepten 28 november 2017

Venkel is ontzettend veelzijdig. Van risotto tot salade – met deze knol met anijsachtige smaak kun je alle kanten op. 

Lees meer

Tips & tricks: knolselderij

In de keuken 8 april 2017

Knolselderij is een groente die misschien niet de schoonheidsprijs verdient, maar waar je wel hele lekkere gerechten van kunt maken!

Lees meer

Meiraap: lekkere lentegroente

Achter de schermen 19 april 2016

Meiraap wordt vaak een vergeten groente genoemd, maar vergeten vinden wij zonde! Lees hier meer over deze lentegroente die deze week in de Originalbox zit.

Lees meer

In de HelloFresh Box: Goudse kruidenkaasblokjes

Achter de schermen 24 maart 2016

Vorig jaar zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe kaassoort voor in de HelloFresh Box en deze Goudse kruidenkaasblokjes vielen bij ons in de smaak. Aangezien deze kaasblokjes bij (...)

Lees meer

Zelfgemaakte chilisaus

Our Cooking tools 24 februari 2016

Of je nu houdt van pittige chilisaus of juist liefhebber bent van een lekker zoete chilisaus, met ons recept voor een eigengemaakte chilisaus kun je alle kanten op.

Lees meer

Wereldse noten

Achter de schermen 12 augustus 2015

Onze Amsterdamse notenleverancier Jan Gotjé weet echt álles over noten. We vroegen om iets te vertellen over de lekkere noten uit verschillende continenten die jij regelmatig gebruikt in HelloFresh-recepten.

Lees meer

Zacht zomerfruit van Wil

Achter de schermen 8 augustus 2015

Na een paar maanden van vooral peren en appels is er nu weer zacht zomerfruit in overvloed. Thomas nam een kijkje bij een van onze fruitleveranciers Wil.

Lees meer

Bekijk meer