Tips & tricks: knolselderij

8 april 2017
door Frederieke In de keuken

    2016_Week 15_banners_website5

    Knolselderij is een groente die misschien niet de schoonheidsprijs verdient, maar waar je wel hele lekkere gerechten van kunt maken!Knolselderij wordt gezien als een goed alternatief voor aardappel, het bevat namelijk gezonde voedingsstoffen zoals vitamine K, vitamine C en natrium. Weet je niet waar je moet beginnen met schoonmaken als je de knolselderij deze week thuisbezorgd krijgt? Lees dan verder voor onze tips.

    Knolselderij in het veld

    Knolselderij snijden

    Stap 1: snijd het ‘kontje’ er af.

    Stap 2: snijd vervolgens doormidden.

    Stap 3: snijd beide helften in plakken van ongeveer één cm dik.

    Stap 4: snijd de schil er af.

    Stap 5: snijd als laatste de knolselderij in blokjes en
    spoel deze eventueel nog even af onder de kraan.
    Volg nu de aanwijzingen op de receptkaart.

    Wat vind jij van de knolselderij?

    Vorig artikel
    Zelf desembrood bakken Zelf desembrood bakken
    Volgend artikel
    Zelf risotto maken doe je zo Zelf risotto maken doe je zo

    Gerelateerde artikelen

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.