Achter de schermen

In de keuken

Zo maak jij échte Amerikaanse karamel-appels

Inspiratie 21 november 2018

Feestelijk, leuk, Instagram-waardig en vooral super lekker! Lees verder en ontdek hoe je deze kleurrijke kermisklassieker eenvoudig zelf maakt.

Lees meer

De ultieme chocolate chip cookies

Our Cooking tools 1 oktober 2018

Je hebt gewone chocoladekoekjes en je hebt ‘krokant van buiten, zacht van binnen, smeltend in je mond’-chocolate chip cookies. Wij delen hier het ultieme koekjesrecept van onze chef Avigal!

Lees meer

Ijskoud genieten: 4x fruitige waterijsjes

In de keuken 26 juli 2018

Het is zonnig, het is warm: het is tijd voor zelfgemaakte waterijsjes! Deze vier ijskoude recepten zijn fruitig, verfrissend en in een handomdraai te maken.

Lees meer

4 verrukkelijke versies van tiramisu

In de keuken 19 juli 2018

Dé klassieker in het Italiaanse dessert-departement: tiramisu. Die zoete mascarponesmaak, zachte koffie-toets en pittig snufje amaretto: delizioso! Naast de klassieke versie, geven we je nog drie andere onweerstaanbare varianten om uit te proberen.

Lees meer

De beste barbecue-salades

Gerechten 19 juni 2018

Wanneer de zon zich laat zien, komt de geur van gloeiende kolen je al snel tegemoet. Ben je nog op zoek naar een smaakvol en fris gerecht voor bij jouw barbecue? Met deze twee saladerecepten maak je van een barbecue een echt feestje!

Lees meer

4x traktaties om trots op te zijn

Uncategorized @be 25 mei 2018

Het is altijd een goed moment voor zoetigheid! Heb je iets te vieren, of wil je iemand verrassen met een feestelijke taart? Met deze vier zoete lekkernijen maak jij niet alleen iedereen om je heen, maar ook jezelf erg gelukkig!

Lees meer

Recept voor brownies met bieten

In de keuken 7 mei 2018

Brownies: we zijn er dol op! Ze zijn perfect om te maken voor een feestje, een high tea of als je jezelf gewoon even wilt verwennen. De bieten in dit recept zorgen voor extra smaak én een vrolijke kleur. Aan de bak!

Lees meer

Zo bak je de beste biefstuk

In de keuken 3 mei 2018

Biefstuk is voor velen het kroonjuweel van een bijzonder avondje tafelen, maar hoe wordt het vlees nou goed mals? En hoe krijg je jouw biefstuk perfect rosé, medium of well done? Met deze tips bak jij de beste biefstuk!

Lees meer

Het perfecte choco-cadeau voor mama!

In de keuken 26 april 2018

Moederdag staat al bijna voor de deur. Ben je nog op zoek naar een cadeau om haar, of iemand anders die je waardeert, op smakelijke wijze te verrassen? Met dit chocolade-recept proeft ze zonder twijfel dat ze de liefste is van de hele wereld…  

Lees meer

Lentecake met eetbare bloemen

In de keuken 6 april 2018

Heb je iets te vieren of heb je gewoon zin om jezelf of iemand anders flink te verwennen? Met dit recept voor de ultieme, bloemige lentecake lukt dat zonder twijfel. Aan de bak!

Lees meer

Bekijk meer