Nieuw: de Ontbijtbox

30 september 2015
door Frederieke Achter de schermen

  Ontbijtbox van HelloFresh

  Met trots introduceren wij de Ontbijtbox. Niet alleen omdat wij vinden dat je met het ontbijt je dag extra goed begint, maar vooral ook omdat er vanuit klanten vraag naar is. Jij vraagt, wij draaien! En dat hebben wij met veel plezier gedaan. De ontbijtjes zijn gevarieerd, voedzaam, makkelijk te maken, maar bovenal gewoon echt lekker!

  De Ontbijtbox

  Wat kun je zoal verwachten van de Ontbijtbox? De box bestaat uit twee simpele recepten en één wat uitgebreider recept, voor een extra verwenmoment in de ochtend. Wat dacht je van Griekse yoghurt met verse bessen en pittenmix? Of een heerlijke, goedgevulde ontbijtshake? Omelet met avocado? En als echte verwennerij in het weekend bananenpannenkoekjes?

  Hiervoor wil je zelfs met alle plezier eerder uit bed stappen, toch? Maar dat is niet eens nodig, want de recepten zijn erop gemaakt dat binnen een mum van tijd klaar zijn.

  De box bevat alle ingrediënten en recepten voor vijf dagen ontbijt voor twee of vier personen. Je kunt zelf gemakkelijk aangeven in je persoonlijke account voor hoeveel personen je de box wilt ontvangen. En het leuke is, is dat het elke week andere recepten zijn, waardoor je je ontbijt elke dag weer spannend houdt. Deze Ontbijtbox wordt tegelijk geleverd met je maaltijdbox en kan alleen in combinatie met een maaltijdbox worden besteld.

  Wist je dat ontbijten je spijsvertering op gang brengt en het goed is voor je concentratievermogen?

  Gun jezelf een zorgeloos ontbijt en begin je dag extra goed! Bestel de box hier. Benieuwd naar de recepten van aankomende week? Hier vind je een overzicht.

  Goedemorgen!

  Psst.. wil jij iemand verrassen met een Ontbijtbox? Houd dan onze Facebookpagina de aankomende dagen goed in de gaten!

  Vorig artikel
  Voor de kids: platbroodpizza maken! Voor de kids: platbroodpizza maken!
  Volgend artikel
  Courgette: je kunt er meer mee dan je denkt! Courgette: je kunt er meer mee dan je denkt!

  Gerelateerde artikelen