Culinaire ambiance tijdens de kookworkshop in Gent

9 september 2016
door Lizzie Winckel Achter de schermen

  Afgelopen woensdag hebben wij onze tweede kookworkshop georganiseerd. Ons kookteam bestond uit trouwe Vlaamse HelloFresh-klanten die samen een heerlijk diner op tafel hebben gezet.

  Op deze warme zomerse woensdagavond is ons team afgereisd naar Gent, waar onze gasten waren uitgenodigd voor een kookworkshop in het Eetavontuur (Dok Noord). Bij ontvangst ontving iedereen zijn eigen HelloFresh schort en maakten de verschillende teams kennis met elkaar.

  scenery

  Onze enthousiaste chef-kok Joost en zijn team zorgden dat alles in goede banen werd geleid, ookal was dat niet altijd nodig, want iedereen wist goed wat ze moesten doen. In verschillende groepen werden vijf verrukkelijke gerechten klaargemaakt: Japanse soep met gebakken kabeljauw, gevulde portobello met zelfgemaakte pasta, een wrap met Libanees platbrood, Italiaanse amandeltaart én tiramisu met lange vingers. Letterlijk om je vingers bij af te likken! Chef-kok Joost gaf ons ook een extra lesje pasta-maken. Blijkt dat het toch niet zo ingewikkeld is als het soms lijkt.

  hellofresh_gent_20160907_242

  ‘Bedankt het ganse team van HelloFresh voor de leuke, gezellige en smakelijke avond in Gent!
  Blij dat wij er bij waren om eens jullie te zien en om andere gebruikers van de “BOX” te ontmoeten.’ – Luc & Yves

  Leuk om andere ‘HelloFresh-ers’ te ontmoeten en het eten was zeer lekker.’ – Evy

  ‘Geïnspireerd door de heerlijke recepten. Als ze me nog een keer vragen, kom ik zeker en vast.’ – Caroline

  ‘Heel leuk om vreemde mensen op deze manier bij elkaar te brengen. Zeer goede ambiance en het eten was verrukkelijk. Ik kan niet wachten totdat ze ons die recepten toesturen.’ – Johan

  Wist-je-dat: Gent als eerste Europese stad een officiële wekelijkse veggiedag heeft: Donderdag Veggiedag? Ze hebben hier zelfs de internationale pers mee gehaald.

  hellofresh_gent_20160907_159

  Iedereen die aanwezig was: een hartelijke merci voor de gezellige avond! Hopelijk zien we jullie nog eens terug bij een volgend event. De recepten van die avond kun je hier downloaden en de rest van de foto’s vind je op onze Facebookpagina.

  Kon je er deze avond niet bij zijn? Blijf dan vooral verder koken met HelloFresh en houd je inbox in de gaten voor een volgende kookworkshop.

  Hoe vond jij de avond? Laat het ons weten in een reactie onder dit blogartikel.

  Vorig artikel
  Jan Gotjé & HelloFresh Jan Gotjé & HelloFresh
  Volgend artikel
  Zelfgemaakte mayonaise – zo doe je het Zelfgemaakte mayonaise – zo doe je het

  Gerelateerde artikelen