Een kijkje achter de schermen bij HelloFresh

14 september 2016
door Lizzie Winckel Achter de schermen

Onze eigen HelloFresh’er Armin deelt zijn beste barbecue-tips

Armin_photo

Naam:
Armin

Leeftijd:
28 jaar

Woonplaats:
Amsterdam

Favoriete eten:
Biefstuk Bali

Wat doe je precies bij HelloFresh?
Samen met mijn collega’s van het inkoopteam zorg ik ervoor dat we de beste leveranciers en producten uitzoeken voor in de box. De afwisseling in producten en de samenwerking met onze leveranciers vind ik heel leuk aan mijn werk!

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Genieten van de zomer! Lekker buiten zijn met vrienden, in het park of op het water. Voor een lekkere barbecue in de zon sta ik dan ook altijd open. Onder vrienden is het altijd vechten om de rol bij het vuur. Vaak offer ik mezelf dan op als voorproever, ook niet verkeerd.

Wat is jouw ultieme do & don’t voor de barbecue?
Do: beer can chicken! Marineer ruim van tevoren een hele kip met een kruidenmengsel. Mijn favoriet is kip met paprikapoeder, komijn, venkelzaad, basterdsuiker, peper en zout. Open dan een blik bier, zet de kip rechtop op het blik en laat een uur garen op de barbecue. Het bier dat verdampt, zorgt ervoor dat de kip heerlijk mals blijft!

Don’t: de barbecue te snel gebruiken. Geef de kooltjes voldoende tijd om goed warm te worden. Dat komt de smaak van alles wat je daarna op de barbecue legt gegarandeerd ten goede!

Wat mag er naast beer can chicken niet ontbreken bij een barbecue?
Naast vlees en vis vind ik gegrilde courgette ook heel lekker. Limoen zorgt in de zomer ook altijd voor een frisse twist. Lekker over vis bijvoorbeeld.

Wil je ook bij HelloFresh werken? Kijk dan op onze website voor openstaande vacatures.

Vorig artikel
Zelfgemaakte mayonaise – zo doe je het Zelfgemaakte mayonaise – zo doe je het
Volgend artikel
Onze kaasboer Eriks Delicatessen Onze kaasboer Eriks Delicatessen

Gerelateerde artikelen