Goed nieuws: vanaf nu de box op zaterdag thuisbezorgd!

16 september 2015
door Frederieke Achter de schermen

  De HelloFresh Box thuisbezorgd op zondag!

  Zou het niet handig zijn om de HelloFresh Box op zaterdag te ontvangen? Dat is vanaf nu mogelijk mogelijk! Jullie lieten ons weten dat het fijn zou zijn als we de boxen ook op zaterdag konden leveren. Daar hebben we werk van gemaakt! Je kunt er vanaf nu voor kiezen om de HelloFresh Box op zaterdag tussen 08:00 en 14:00 uur thuisbezorgd te krijgen. Uiteraard kun je ook gewoon een voorkeurstijd doorgeven. Je kunt wijzigingen doorvoeren in je account.

  Bij wie kan de HelloFresh Box op zaterdag geleverd worden?

  De HelloFresh Box wordt op zondag bezorgd in Vlaanderen en Brussel. Je kunt er ook voor kiezen op de box op maandag- of dinsdagavond te krijgen.

  Hoe zit het met de versheid van de producten?

  De producten voor in de HelloFresh Box worden elke dag vers aangeleverd. Het maakt voor de versheid van de producten dus niet uit of je op zondag, maandag of dinsdag de box ontvangt: alles is even vers.

  Alleen de bezorgdag is veranderd. Verder blijft alles gelukkig hetzelfde. Je kunt aanpassingen doen aan je bestelling via je account op de website. Belangrijk is wel dat je de aanpassingen vóór donderdag aan ons doorgeeft. Op donderdag doen wij namelijk de bestellingen. Alle wijzigingen – zoals pauzeren en opzeggen – moeten daarom uiterlijk de woensdagavond voor levering van de volgende box aan ons doorgegeven worden.

  Je kunt ook kiezen uit andere dagen

  Naast de bezorging op zaterdag, kun je de box ook laten bezorgen op zondagmiddag tussen 11.30 en 20:00 uur en op maandag- en dinsdagavond tussen 16:30 en 22:30 uur.

  Hoe kan ik de bezorgdag aanpassen?

  Dat is heel simpel! Ga naar je online account en pas daar de bezorgdag aan! Bekijk hier meer uitleg.

  Heb je nog vragen of opmerkingen? Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de klantendienst. We helpen je graag verder!

  Vorig artikel
  Zo bespaar je op je eten Zo bespaar je op je eten
  Volgend artikel
  De veelzijdigheid van kokos De veelzijdigheid van kokos

  Gerelateerde artikelen