Het ziet eruit als een gewoon appeltje, maar wat wordt dit appeltje lekker, gaar geworden met de vulling, waarvan de smaak in de vrucht is getrokken. Benieuwd naar dit Belgische dessert?
Lees meerHet is de tijd van het jaar om elkaar eens goed te verwennen. Weet je nog niet wat je gaat kopen en heb je inspiratie nodig? Geef een HelloFresh-cadeaubon en verras iemand eenmalig met een gemakkelijke, gezonde en inspirerende HelloFresh Box.
Lees meerEen klassieke tarte tatin ziet er indrukwekkend uit, maar is helemaal niet moeilijk te maken. Wij geven je ons favoriete recept voor tarte tatin.
Lees meerWat eet jij deze Kerst? Om je extra in de watten te leggen, hebben we dit jaar weer een Kerstbox samengesteld met een verrassend kerstmenu. Alles zonder stress in huis (...)
Lees meer1 reactie
Kaasfondue ken je vast wel, maar er is meer in de wondere wereld van fondue. Dat laten we je zien in deze blog.
Lees meer1 reactie
Zal deze zeker eens uitproberen!
Ben jij al in de Sinterklaas-stemming? Je kunt kruidnoten in de winkel kopen, maar zelf maken is toch veel leuker?
Lees meerMisschien ben je het wel eens tegengekomen in een hippe koffiebar: een matcha latte. Benieuwd naar onze versie met witte chocolade?
Lees meer2 reacties
wat is matchapoeder
Elk jaar worden er een heel veel pompoenen uitgehold als decoratie voor Halloween. De pompoenen worden leeggehaald en voorzien van griezelige ogen en een twijfelachtige glimlach. Dat is allemaal prachtig natuurlijk, maar dit jaar gaan we het net iets anders aanpakken.
Lees meerVolgende week maandag 31 oktober is het Halloween! Pompoenen, heksen, spoken, je kunt er straks niet meer omheen. Het is dan ook de perfecte gelegenheid om deze griezelige cupcakes te maken. (...)
Lees meerHet is weer herfst! Wij verheugen ons al op de pompoenen, dwarrelende blaadjes en boswandelingen. Maar voordat het zo ver is, halen we de zomerse maiskolf nog een keertje tevoorschijn. (...)
Lees meer
Hallo Maartje,
Graag hadden wij de Kerstmenu hertenpeper voor deze week om alvast wat te oefenen voor de feesten met vriendelijke groet Roland Vermeersch.