HelloFresh Kerstbox: alles zonder stress in huis voor het kerstdiner

25 november 2016
door Lizzie Winckel Gerechten

    Wat eet jij deze Kerst? Om je extra in de watten te leggen, hebben we dit jaar weer een Kerstbox samengesteld met een verrassend kerstmenu. Alles zonder stress in huis voor het kerstdiner. Wij doen alle boodschappen en jij hebt meer tijd om te genieten van de feestdagen.

    hf161012_nl_dinnerscene_-38_low

    Wij zorgen ervoor dat de ingrediënten voor het kerstdiner in de juiste hoeveelheden bij jou thuis worden bezorgd vlak voor Kerst (op 23 of 24 december). Dit jaar hebben we vier varianten van de Kerstbox: Kerstbox Original, Kerstbox Deluxe, Kerstbox Veggie en de Gourmetbox. Deze laatste box is extra leuk voor Oud & Nieuw! Ontdek wat er op het menu staat en laat de voorpret maar beginnen!

    Goed om te weten

    De gewone HelloFresh Box wordt gewoon bezorgd in week 52 en week 1. Als je deze tijdens de weken van Kerst en Oud en Nieuw niet wilt ontvangen, dan kun je deze pauzeren voor die weken.

    Kerstbox Original

    Met de Kerstbox Original heb je direct alles in huis om deze Kerst met de hele familie van een driegangendiner te genieten. We hebben een menu gemaakt met als voorgerecht is een paddenstoelensoep met mascarpone. Je maakt er ook zelf een kaaskoekje bij. Het hoofdgerecht bestaat uit een kalkoenrollade met een heerlijke vulling van onder andere abrikozen en noten. De rollade is door onze slager al gevuld, dus daar ben je niet veel tijd aan kwijt. Bij de rollade komt een sinaasappelsaus en krieltjes. De maaltijd wordt afgesloten met panna cotta met amarenekersen en chocoladekrullen. Bestel hier de Kerstbox Original.

    Ingrediënten (hoeveelheden hangen af van het aantal personen):

    Voorgerecht: sjalot, knoflook, verse tijm, verse marjolein, verse bladpeterselie, paddestoelenbouillon, paddestoelenmelange, baguette, grana padano, mascarpone, roomboter.
    Hoofdgerecht: krieltjes, kalkoenrollade, rode ui, sinaasappel, verse krulpeterselie , honing, radicchio.
    Dessert: slagroom, vanillestokje, agar agar, amarenekersen, chocoladekrullen, verse munt.

    picmonkey-collage

    Kerstbox Deluxe

    Met de Kerstbox Deluxe heb je direct alles in huis om deze Kerst met de hele familie van een uitgebreid diner te genieten. Het menu begint met een borrelhapje en een bospaddenstoelensoep. Tussendoor eet je kabeljauwhaas met tomatencarpaccio. Het hoofdgerecht bestaat uit een kalkoenrollade met een heerlijke vulling van onder andere abrikozen en noten. De maaltijd wordt afgesloten met panna cotta. Ook krijg je nog wat extra’s voor bij de koffie. Bestel hier de Kerstbox Deluxe.

    Ingrediënten (hoeveelheden hangen af van het aantal personen):

    Voorgerecht: sjalot, knoflook, verse tijm, verse marjolein, verse bladpeterselie, paddestoelenbouillon, paddestoelenmelange, baguette, grana padano, mascarpone, roomboter.
    Tussengerecht: verse bladpeterselie, verse basolicum, kappertjes en augurken, knoflook, romatomaat, kabeljauwhaas.
    Hoofdgerecht: krieltjes, kalkoenrollade, rode ui, sinaasappel, verse krulpeterselie , honing, radicchio
    Dessert: slagroom, vanillestokje, agar agar, amarenekersen, chocoladekrullen, verse munt

    picmonkey-collage-2

    Kerstbox Veggie

    Met de Kerstbox Veggie heb je direct alles in huis om deze Kerst met de hele familie van een vegetarisch driegangendiner te genieten. We hebben een menu gemaakt met als voorgerecht is een paddenstoelensoep met mascarpone. Je maakt er ook zelf een kaaskoekje bij. Het hoofdgerecht bestaat uit een bolcourgette die je vult met een notenmix. Daarbij eet je een risotto met de Italiaanse kaas fontina. De maaltijd wordt afgesloten met panna cotta met amarenekersen en chocoladekrullen. Bestel hier de Kerstbox Veggie

    Ingrediënten (hoeveelheden hangen af van het aantal personen):

    Voorgerecht: sjalot, knoflook, verse tijm, verse marjolein, verse bladpeterselie, paddestoelenbouillon, paddestoelenmelange, baguette, grana padano, mascarpone, roomboter
    Hoofdgerecht: sjalot, knofllok, verse tijm, verse salie, notenmix, vrije-uitloopei, tomatenpuree, havermout, bolcourgette, ui, fontina, risotto, radicchio, sinaasappel.
    Dessert: slagroom, vanillestokje, agar agar, amarenekersen, chocoladekrullen, verse munt

    picmonkey-collage-3

    Kerstbox om te gourmetten

    Wil jij gourmetten op Oudejaarsavond? Dat kan dit jaar ook met de Gourmetbox. We bezorgen deze namelijk ook op 31 december! Met deze gourmetbox heb je direct alles in huis om tijdens Kerst of op oudejaarsavond met de hele familie te gourmetten. We hebben een selectie gemaakt van stukjes vlees en vis die je zelf marineert. Denk bijvoorbeeld aan een visspiesje, hertenbiefstuk en kalkoenmedaillons. Ook vind je vegetarische gerechtjes in deze box, zoals courgetteburgertjes met geitenkaas en een boerenomelet. In de Kerstbox voor gourmetten vind je bovendien ingrediënten om zelf een salade, notenboter en een dessert met peer te maken. Bestel hier de Kerstbox voor gourmetten.

    Ingrediënten (hoeveelheden hangen af van het aantal personen):

    Recept 1: citroen, knoflookteen, chillivlokken, zalmfilet, tonijnfilet, garnalen, kabeljauwhaas.
    Recept 2: hazelnoten, hertenbiefstuk, kalkoenmedaillon, tartaar met spek.
    Recept 3: bosui, rode paprika, verse kervel, vrije-uitloopei.
    Recept 4: courgette, verse geitenkaas, rozemarijn.
    Recept 5: cherrytomaten, mesclun.
    Recept 6: roomboter, baguette, knoflookteen, verse bieslook, verse bladpeterselie, Belgische mayonaise (Jean Baton), truffelmayonaise (Jean Baton).
    Recept 7: conference peer, honing, kaneel, geschaafde amandel.

    hf161014_extrashot_nl_gourmet_-19_high

     

     

     


    Ook verkrijgbaar voor Oud en Nieuw

    Wil jij gourmetten op Oudejaarsavond? Dat kan dit jaar ook met de Gourmetbox. We bezorgen deze namelijk ook op 31 december!

    Bijpassende wijnen

    Om het diner compleet te maken hebben we niet alleen de ingrediënten voor het menu voor je ingekocht, maar ook lekkere wijnen voor je uitgezocht. Deze wijnen passen perfect bij de gerechten. Je kunt de wijnbox bij elke Kerstbox erbij bestellen.

    hf161114_extrashot_nl_cheesewine_reshoot_-17_high

     

    Kaasplankje

    Geniet van een heerlijk kaasplankje met de lekkerste kazen uit Nederland en België. De vier kazen variëren van mild tot krachtig en serveer je met Limburgse appel-perenstroop en Hollandse walnoten. Je kunt dit kaasplankje bestellen als extraatje bij een van onze Kerstboxen.

    hf161114_extrashot_nl_cheesewine_reshoot_-53_high

     

     
    Wil je alles zonder stress in huis voor het kerstdiner? Wij doen voor jou alle boodschappen, waardoor jij meer tijd hebt om te genieten van de feestdagen!

     

    hf161012_nl_dinnerscene_-28_low

    Vorig artikel
    Besparen in december Besparen in december
    Volgend artikel
    Recept voor tarte tatin Recept voor tarte tatin

    Gerelateerde artikelen

    1 reactie

    Vermeersch roland schreef:

    Hallo Maartje,

    Graag hadden wij de Kerstmenu hertenpeper voor deze week om alvast wat te oefenen voor de feesten met vriendelijke groet Roland Vermeersch.