Casa di Fulvio, onze pastaleverancier

5 november 2013
door Kirsten Achter de schermen
  Casa di Fulvio, onze pastaleverancier

  Casa di Fulvio, onze pastaleverancier

  Wie aan pasta denkt, denkt aan Italië. Niet zo vreemd dus dat de verse pasta uit de HelloFresh Box rechtstreeks uit Italië komt. Onze pasta wordt geleverd door een Italiaan die in Nederland verse Italiaanse pasta verkoopt. Wat is zijn verhaal? Wij zochten Fulvio, de eigenaar van onze pastaleverancier Casa di Fulvio, op om meer te weten te komen over de verse pasta’s die je wekelijks in de HelloFresh Box vindt.

  Een Italiaan in Nederland Fulvio is een echte Italiaan en hij is altijd al bezig geweest met Italiaans eten. Het begon allemaal op een klein, Italiaans eiland waar Fulvio als ober begon in een goed restaurant. De kok werd ziek en Fulvio nam het roer over. Het koken en serveren van eten vond hij leuk, maar wat hij echt wilde, was eten creëren. Zijn droom? Een eigen delicatessenzaak openen. En zo belandde de Italiaan in de Amsterdamse Jordaan.

  Pasta met passie Fulvio ontwikkelt de recepten voor de pasta’s zelf, maar laat zijn pasta’s in Italië produceren. Simpelweg omdat de beste pastamakers uit Italië komen en dan voornamelijk uit Toscane. Zo wordt de droge pasta uit de HelloFresh Box gemaakt door een familie die al twee generaties lang pasta’s maakt. Deze pasta wordt met de hand gemaakt, waardoor de pasta een zanderige en ruwe uitstraling heeft. Volgens Fulvio maakt deze uitstraling de pasta juist de Ferrari onder de pasta’s. En dat blijkt! Want de ravioli uit de HelloFresh Box wordt ook geserveerd in één van de beste restaurants in Amsterdam.

  Op maat voor de HelloFresh-familie Dat de pasta met passie wordt gemaakt, moge duidelijk zijn. Goed luisteren naar wat de klant wil en de producten hierop aanpassen, is volgens Fulvio erg belangrijk. Hij is trots dat zijn op maat gemaakte, pure pasta’s wekelijks in de HelloFresh Box te vinden zijn. “Ik voel dat ik deel uit maak van de HelloFresh-familie: een dynamisch en puur concept”.

  Vorig artikel
  De tajine, een Marokkaanse stoofpot De tajine, een Marokkaanse stoofpot
  Volgend artikel
  Het HelloFresh team: Sophie Het HelloFresh team: Sophie

  Gerelateerde artikelen