Ingrediënt van de week: kaas-spinaziebrood

7 november 2014
door Frederieke Achter de schermen

  Kaas-spinaziebrood

  Deze week maak je een winterse soep met gekleurde peen, salie, Turkse yoghurt én een kaas-spinaziebroodje. Dit broodje is speciaal door Le Perron en HelloFresh voor dit gerecht gemaakt. Zelfgebakken brood is natuurlijk te gek, maar veel werk. Met dit broodje van Le Perron heb je dezelfde Lees snel verder om te lezen hoe dit kaas-spinaziebrood is gemaakt.

  Kaas-spinaziebrood met tijd en vlijt

  Dit kaas-spinaziebroodje is gemaakt van de lekkerste ingrediënten: bloem, water, desem, gist, kaas, spinazie en tijd. Dit laatste is het belangrijkste element, zowel voor het brood als voor de kaas! Hoe langer het proces duurt, hoe beter de smaak. Zo is er ook een desem gebruikt die al tientallen jaren oud is. Ook smaakt de Goudse belegen kaas extra lekker als die uit de oven komt. De spinazie komt van een lokale groenteboer die deze groene groente met zorg heeft behandeld.

  Kaas-spinaziebrood

  Erik van Le Perron: “Uiteindelijk is het een broodje geworden waar drie ambachten hun liefde in hebben gestopt.” Kijk hier om meer te lezen over onze broodleverancier Le Perron!

  Laat je ons hier weten of het goed gesmaakt heeft?

  Vorig artikel
  Noten en vruchten verzamelen Noten en vruchten verzamelen
  Volgend artikel
  Tips en tricks: kogelbiefstuk Tips en tricks: kogelbiefstuk

  Gerelateerde artikelen