Help! Wat maak ik klaar op Valentijnsdag?

12 februari 2017
door Lizzie Winckel Onze recepten

  Help! Het is vandaag Valentijn! Je bent op het briljante idee gekomen om iets lekkers te koken, maar je bent bang dat jouw beroemde kip-curry het deze keer niet haalt. Het zweet breekt je al uit.

  HF170120_ExtraShot_Global_ValentinesDay 81_low

  De vorige keer brak het mes van je date door tweeën tijdens het snijden van de kip. Je bent dus doodsbenauwd dat het hartje van je lover na dit gerecht niet sneller gaat kloppen. Maak je geen zorgen, je bent bij ons in goede handen met deze eenvoudige maaltijden voor twee. Zo kun je je concentreren op het makkelijke gedeelte van de avond: casanova uithangen.

  Met deze 5 prikkelende recepten, eet je lover zo uit de palm van je hand.

  1. Lasagne met pompoen, geitenkaas en walnoten
   Deze lekkere lasagne kun je al van te voren maken, zodat je meer aandacht kunt besteden aan de tafelsetting, romantisch kaarslicht en je outfit.
  2. Gevuld naanbrood met yoghurtsaus en verse munt
   De roze yoghurtsaus in dit gerecht geeft de avond een romantisch tintje. Misschien niet het beste recept om op de eerste date te bereiden (in verband met slordig eten), maar je vaste vriend vindt het vast fantastisch.
  3. Pikante harissacouscous met feta en olijven
   Dit pittige Mediterraanse gerecht is snel klaar. Je bereid de couscous in dit gerecht samen met de tomaat, tomatenpuree en harissa. Hierdoor kunnen de smaken nog beter in de couscous trekken en krijgt het gerecht een intense smaak.
  4. Spaghetti met serranoham en courgettelinten uit de oven
   Dit recept neemt jullie eventjes mee naar een warme vakantie aan de Spaanse kust. De zilte Spaanse ham met zoete tomaatjes en de verse oregano met de serranoham zorgen voor een heerlijke combinatie.
  5. Biefstuk met gremolata en frisse salade
   Traditioneel wordt gremolata gemaakt van citroenrasp, knoflook en peterselie. Wij hebben er dit keer een andere twist aan gegeven, je gebruikt namelijk mandarijn. Hierdoor smaakt de gremolata friszoet. Als je lover van een AVG-tje houdt, is dit de manier om de avond te starten.

  Op zoek naar nog meer recepten?

  Voor nog meer leuke recepten voor twee, probeer onze Original Box doos. We leveren alle ingrediënten, die je nodig hebt voor een lekker diner, in een mum van tijd!

  [button content=”Bekijk het menu” color=”pink” text=”white” url=”http://https://www.hellofresh.be/recipe/week/next/classic_box/” openin=”_blank”]

  Happy Valentine!

  Vorig artikel
  Maak je eigen Valentijnpralines Maak je eigen Valentijnpralines
  Volgend artikel
  5 x zeewier 5 x zeewier

  Gerelateerde artikelen