De feestelijke extraatjes in jouw Kerstbox en Gourmetbox

30 november 2018
door Lisa Kapan Our Cooking tools

  Kerststress? Dacht het niet! Met onze Kerstbox zet je in een handomdraai een heerlijk viergangendiner op tafel en met de Gourmetbox een verrassend gourmet-menu. En omdat elk feestmaal ook een feestelijke afsluiter verdient, verrassen we je met een aantal leuke extraatjes…

  Wij geven je…

  kerst

  … sfeerlichtjes

  Het kerstdiner moet niet alleen heerlijk smaken en er heerlijk uitzien, ook de aankleding van de tafel draagt bij aan de feestvreugde. Laat de lichtjes van Riverdale samen stralen voor extra sfeer en warmte aan jouw kersttafel. Het oude glaswerk zorgt voor een mooi lichteffect en staat smaakvol bij elke stijl. Zo kom jij de donkere dagen met gemak én gezelligheid door.

  … een kopje vol vreugde

  Even zin om bij te komen van het kerstdiner of na alle festiviteiten een moment voor jezelf in te lassen? Thee is altijd een goed idee! De groene thee van Pickwick bevat goudsbloemblaadjes en heeft een verfijnde, bloemige smaak met een warme, ronde ondertoon van peer – heerlijk ontspannend. 

  … knapperige cantuccini

  Het geheim van deze Toscaanse amandelkoekjes is dat ze twee keer gebakken worden, waardoor ze heerlijk knapperig zijn. Doop de cantuccini van Sapori in een kopje koffie of maak het inspiratierecept voor choco-cantuccini dat je bij je Kerstbox krijgt.

  … goudeerlijke choco

  De Belgische chocolade van Hands Off My Chocolate is gegoten in 14 rondjes die precies in je mond passen – lekker voor jezelf, maar delen mag natuurlijk ook. De chocolade past perfect bij een kopje thee na het viergangendiner of om choco-cantuccini mee te maken wanneer je zin hebt in knapperige, zoete verwennerij.

  kerst

  Meer weten over de Kerstbox en Gourmetbox? Lees er hier alles over.

  Vorig artikel
  De lekkerste chicken curry De lekkerste chicken curry
  Volgend artikel
  Glühwein: zo maak je het! Glühwein: zo maak je het!

  Gerelateerde artikelen