Inspiratie nodig voor Valentijnsdag en vergeten je HelloFresh box te bestellen? Vrees niet! Hier staan de beste Valentijnsdagrecepten voor je op een rij. Pluis zelf uit welk recept het meest (...)
Lees meerBoeddhabowl, pokébowl, hawaiian bowl of smoothiebowl - de Instagram feed van elke foodlover staat bol van deze kleurrijke kommetjes. En wij snappen wel waarom! Ons receptteam dook de keuken é(...)
Lees meerPlaats een reactie
Niets lekkerder dan koken met verse ingrediënten uit het seizoen. Daarom hebben onze chefs in februari recepten op het menu gezet met heerlijke wintergroenten. Rode biet, zoete aardappel of (...)
Lees meerPlaats een reactie
Het is volop zomer! Hoog tijd voor qualitytime met het hele gezin. Wat dacht je van samen de sterren van de hemel koken en buiten in het zonnetje genieten van (...)
Lees meerPlaats een reactie
Ben je wel eens binnen een maand in Mexico, Engeland, het Midden-Oosten, China én Vietnam geweest zonder je eigen keuken te verlaten? Ga mee op onze culinaire reis in mei (...)
Lees meerPlaats een reactie
Van vegan gehaktballen in tomatensaus tot vegan Vietnamese Pho - in april ontdekken we samen hoe lekker en eenvoudig plantaardig eten is. Valt het in de smaak? Met ingrediënten (...)
Lees meerPlaats een reactie
De Veggieweek is in volle gang! Daarom zetten we onze maaltijden zonder vlees of vis graag in het zonnetje, want minder vlees eten is goed voor mens, dier en het (...)
Lees meerPlaats een reactie
Van fabuleuze Franse tartiflette naar het recept van Axelle's oma tot magische melanzane van de opa van onze Italianse collega Matteo. De beste geheimen komen uit de keuken van oma é(...)
Lees meerPlaats een reactie
Trek je aardappelstamper maar uit de kast: we gaan stampen in februari! Van klassieke stoemp met andijvie en gehaktballetjes tot stoemp van aardpeer en spinazie met halloumi – deze maand vind je elke week een andere variant op het menu.
Lees meerPlaats een reactie
Een koelkast vol met restjes groente. Vooral als je plannen op het gebied van koken die week nét even anders dan gepland zijn gelopen kan je ineens best wat groente overhebben. Weggooien? Zonde! Koken met restjes kan heel veelzijdig, simpel en gezond zijn.
Lees meer