Koken met restjes 20 augustus 2019

door Sanne van Dartelen Gerechten

Een koelkast vol met restjes groente. Vooral als je plannen op het gebied van koken die week nét even anders dan gepland zijn gelopen kan je ineens best wat groente overhebben. Weggooien? Zonde! Koken met restjes kan heel veelzijdig, simpel en gezond zijn.

Hieronder drie ideeën die koken met restjes niet alleen makkelijk, maar vooral ook lekker maken. Restjes waren nog nooit zo in trek!

infographic koken met restjes

 

Wat maak jij het liefst met restjes?

Vorig artikel
6x snelle saladedressing 6x snelle saladedressing
Volgend artikel
Buiten eten: een smakelijk feestje op iedere locatie Buiten eten: een smakelijk feestje op iedere locatie

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.