Achter de schermen

cooking inspiration

De hete held in je keuken: harissa

Our Cooking tools 22 februari 2018

Harissa is hot! Deze pittige pasta wordt in steeds meer gerechten gebruikt, van maaltijden en soepen tot borrelhapjes en marinades. Wij vinden het een must in je keuken en het is bovendien zó gemaakt. Hier zie je hoe!

Lees meer

Chocolade-zeezouttaartjes: onweerstaanbaar

Our Cooking tools 20 februari 2018

Zeg je zoet, dan zeg je chocolade! Of je nu op zoek bent naar een perfect dessert om een etentje mee af te sluiten of gewoon zin hebt in iets (...)

Lees meer

10 ingrediënten voor een gezond hart

Our Cooking tools 14 februari 2018

De tijd rond Valentijnsdag staat in het teken van de liefde. Rode rozen zijn niet aan te slepen en we worden overspoeld met harten en lieve woorden. Goed moment om (...)

Lees meer

Spaanse favoriet: paella

Our Cooking tools 7 februari 2018

Ondanks dat we nog midden in de winter zitten, zijn er genoeg manieren om de zomer al in huis te halen. Een van die manieren is door paella te maken. Lees er hier alles over!

Lees meer

Een smakelijke Valentijnsverrassing!

Our Cooking tools 1 februari 2018

Liefde gaat door de maag – verwen jouw geliefde(n) daarom met zelfgemaakte berlinerbollen deze Valentijnsdag! Hiermee steel je gegarandeerd het hart… eh de show!

Lees meer

Smaakcombinaties om verliefd op te worden

Our Cooking tools 31 januari 2018

Niet alleen mensen, maar ook ingrediënten kunnen samen een match made in heaven zijn. Samen spatten deze smakelijke stelletjes van je bord af! Welke is jouw favoriet?

Lees meer

De ‘gewone’ superfoods: onze favorieten

Our Cooking tools 22 januari 2018

Superfoods waren de afgelopen jaren een echte trend; exotische zaden, vruchten en groenten stonden volop in de aandacht. Of je nu gelooft in de term of niet, er zijn genoeg (...)

Lees meer

5 tips om jezelf ultiem te verwennen

Our Cooking tools 16 januari 2018

Je zit na alle festiviteiten en stress van de vorige maand waarschijnlijk weer in je gebruikelijke (drukke) ritme en bent misschien zelfs bezig met je (sportieve) voornemens. Naast alle drukte (...)

Lees meer

Alles over schelvis

Our Cooking tools 12 januari 2018

Heb jij weleens schelvis gegeten? Schelvis is zachter dan kabeljauw maar een echte krachtpatser qua smaak! Wij zijn er gek op, en wel hierom…

Lees meer

Smakelijke kliekjes: onze tips

Our Cooking tools 10 januari 2018

Kliekjes. Het woord klinkt misschien niet zo gezellig en soms worden de restanten van je avondmaaltijd ook niet meer zo smakelijk behandeld als het origineel waar het van afkomstig was. (...)

Lees meer

Bekijk meer