Harissa is hot! Deze pittige pasta wordt in steeds meer gerechten gebruikt, van maaltijden en soepen tot borrelhapjes en marinades. Wij vinden het een must in je keuken en het is bovendien zó gemaakt. Hier zie je hoe!
Lees meerZeg je zoet, dan zeg je chocolade! Of je nu op zoek bent naar een perfect dessert om een etentje mee af te sluiten of gewoon zin hebt in iets (...)
Lees meerDe tijd rond Valentijnsdag staat in het teken van de liefde. Rode rozen zijn niet aan te slepen en we worden overspoeld met harten en lieve woorden. Goed moment om (...)
Lees meerOndanks dat we nog midden in de winter zitten, zijn er genoeg manieren om de zomer al in huis te halen. Een van die manieren is door paella te maken. Lees er hier alles over!
Lees meerLiefde gaat door de maag – verwen jouw geliefde(n) daarom met zelfgemaakte berlinerbollen deze Valentijnsdag! Hiermee steel je gegarandeerd het hart… eh de show!
Lees meerNiet alleen mensen, maar ook ingrediënten kunnen samen een match made in heaven zijn. Samen spatten deze smakelijke stelletjes van je bord af! Welke is jouw favoriet?
Lees meerSuperfoods waren de afgelopen jaren een echte trend; exotische zaden, vruchten en groenten stonden volop in de aandacht. Of je nu gelooft in de term of niet, er zijn genoeg (...)
Lees meerJe zit na alle festiviteiten en stress van de vorige maand waarschijnlijk weer in je gebruikelijke (drukke) ritme en bent misschien zelfs bezig met je (sportieve) voornemens. Naast alle drukte (...)
Lees meerHeb jij weleens schelvis gegeten? Schelvis is zachter dan kabeljauw maar een echte krachtpatser qua smaak! Wij zijn er gek op, en wel hierom…
Lees meerKliekjes. Het woord klinkt misschien niet zo gezellig en soms worden de restanten van je avondmaaltijd ook niet meer zo smakelijk behandeld als het origineel waar het van afkomstig was. (...)
Lees meer