Zelfgemaakte groentechips

5 februari 2014
door Frederieke Our Cooking tools

    Met deze groentechips schotel je jouw gasten niet alleen een gezonde borrelhap voor, het is ook nog eens ontzettend origineel. Zakken kant-en-klare chips: move over. Het is tijd voor zelfgemaakte groentechips.

    Groentechips

    Ingredients

    • Voor 4 personen
    • 1 pastinaak
    • 1 peen
    • 1 courgette
    • ½ pompoen
    • 3 el olijfolie
    • Grof zeezout

    Instructions:

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de pastinaak en peen met een dunschiller.
    2. Was de courgette en pompoen en rasp vervolgens met een kaasschaaf dunne linten van de groenten. Leg de groenten op een bakplaat en besprenkel deze met olijfolie en bestrooi met het grove zeezout.
    3. Bak de groentechips in 15 – 20 minuten krokant in de oven. Laat het eventjes afkoelen.

    Et voilà: een gezond chipje voor tijdens een gezellige borrel. Laat je ons weten of het lekker was?

    Vorig artikel
    Havermout met banaan en blauwe bessen Havermout met banaan en blauwe bessen
    Volgend artikel
    Eten van een topsporter Eten van een topsporter

    Gerelateerde artikelen

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.