Havermout met banaan en blauwe bessen

31 januari 2014
door Kirsten Our Cooking tools

    Heb jij soms ook eventjes genoeg van die bruine boterham met kaas? Ik wil wel eens met iets anders ontbijten wat tegelijkertijd ook snel en gezond is, jij ook? Dan is dit recept zeker het proberen waard. Als je ’s ochtends begint met deze havermout met banaan en blauwe bessen, kan je dag niet meer stuk!

    Havermout met banaan en blauwe bessen

    Ingredients

    • Voor 1 persoon
    • 45 g havermout
    • 100 ml halfvolle melk of water
    • 1 el honing
    • ½ banaan
    • Handje blauwe bessen
    • Handje walnoten

    Instructions:

    1. Doe de havermout samen met de halfvolle melk of water in een steelpannetje en breng dit aan de kook. Laat al roerende 15 minuten zachtjes koken.
    2. Voeg in de laatste minuut de honing toe en roer deze erdoor.
    3. Snijd de banaan in plakjes en hak de walnoten fijn.
    4. Doe de havermout in een kom en maak dit ontbijtgerecht af met de plakjes banaan, blauwe bessen en walnoten.

     

    Eet smakelijk!

    Wordt dit voor jou een blijvertje? Wij zijn benieuwd.

    Vorig artikel
    Zuurkool: gezond en lekker Zuurkool: gezond en lekker
    Volgend artikel
    Zelfgemaakte groentechips Zelfgemaakte groentechips

    Gerelateerde artikelen