Vegetarische valentijns-pasta met aubergineballetjes 13 februari 2019

door Helene Inspiratie

Liefde gaat door de maag… en zeker met valentijn! Verwen je vegetarische valentijn met deze iconische Lady en de Vagebond-pasta. Je maakt hem met aubergine- in plaats van gehaktballen en lekkere spaghettislierten om dicht naar elkaar toe te slurpen. Mwah!

Zelfs de meest fervente vleesfanaat smelt voor deze vegetarische balletjes op basis van aubergine. Je geeft ze een knapperige bite door pijnboompitten en broodkruimels toe te voegen en maakt ze heerlijk Italiaans met Parmezaanse kaas, mozzarella en rozemarijn.

Laat als een echte chef je saus lang sudderen op het vuur, zo krijg je een intense smaak van knoflook, tomaat en verse kruiden. Tomaat wordt bovendien extra zoet door lang te garen. 

Voor 4 personen

Vorig artikel
De beste brownies + 3 toppings De beste brownies + 3 toppings
Volgend artikel
3 x gezond én lekker junkfood 3 x gezond én lekker junkfood

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + zeventien =