Tips & tricks: kaaskoekjes maken

5 september 2014
door Wendy Onze recepten

    Kaaskoekjes maken

    Aankomende week eet je krieltjessalade met mais en zelfgemaakte kaaskoekjes; een lekker hartig en crunchy accent in het gerecht. En die koekjes maken is helemaal niet moeilijk. Alvast benieuwd hoe je ze het beste kunt maken? Volg snel ons stappenplan. Je kunt ze eten bij je hoofdmaaltijd, maar ook bij de borrel of als hartig tussendoortje.

    Stap 1: dit heb je nodig om de koekjes te maken: de kaas uit de box en een lepel bloem.
    Kaas koekjes
    Stap 2: roer de bloem door de kaas.
    Kaas koekjes maken
    Stap 3: verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier.
    Kaas koekjes maken
    Stap 4: bak de koekjes 12 minuten op 200 graden.
    Kaas koekjes maken

    Deze koekjes zijn ook lekker als borrelhapje.
    Eet smakelijk!

    Vorig artikel
    Werken bij HelloFresh Werken bij HelloFresh
    Volgend artikel
    3 toppings voor een hamburger 3 toppings voor een hamburger

    Gerelateerde artikelen

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.