3 toppings voor een hamburger 9 september 2014

door Wendy Onze recepten

Burgertoppings

Deze week zit er een gezond broodje hamburger in de HelloFresh Box. Dit broodje beleg je zelf met verschillende gebakken groenten en een yoghurtsaus. Dat is een heerlijke smaakcombinatie, maar veel liefhebbers van hamburgers hebben hun favoriete topping. Zo ook onze HelloFresh-collega’s Rick, Merel en Bart. Wil jij weten wat zij niet op hun hamburger kunnen missen? Lees snel verder en ontdek 3 toppings voor een hamburger.

 Toppings voor een hamburger
#1 Augurken voor Rick

Rick (finance): “Mijn hamburger kan niet zonder augurk. Dat is wel echt mijn favoriete topping. Niet zoals bij de McDonalds één klein plakje, maar ik beleg vaak mijn broodje vol. Naast de augurk is een lekkere saus ook wel een must. Het liefste mayonaise en curry!”

Toppings voor een hamburger
#2 Kaas voor Merel

Merel (sales): “Ik ben gek op kaas op mijn hamburger, dus eigenlijk een cheeseburger. Het maakt niet zoveel uit wat voor kaas, maar bij voorkeur gesmolten. Dat hoort wel echt bij een hamburger vind ik. Gesmolten kaas zorgt voor een extra romige smaak, daar houd ik wel van!”

Toppings voor een hamburger
#3 Bacon voor Bart

Bart (marketing): “Mijn favoriete topping is bacon. Ik ben echt dol op bacon! De zoute smaak en de crunchy structuur maakt dat het één van mijn favoriete producten is. Ik eet het niet alleen op mijn hamburger, maar ook graag in een hartige taart of bij een gebakken ei. Heerlijk!”

Wat is jouw favoriete hamburger-topping?

Vorig artikel
Tips & tricks: kaaskoekjes maken Tips & tricks: kaaskoekjes maken
Volgend artikel
Win kaarten voor de première van De Boxtrollen Win kaarten voor de première van De Boxtrollen

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *