Onze 5 favoriete snelle recepten

7 september 2018
door Lisa Kapan Gerechten

    Heb je na een hectische dag weinig tijd om te koken, maar toch zin in een vers en verrassend avondmaal? Wij inspireren je met deze vijf razendsnelle én heerlijke Quick & Easy-recepten. In 20 minuten op tafel! 

    Quick & Easy

    Wekelijks kun je drie Quick & Easy-recepten toevoegen aan jouw box, maar om het jezelf helemaal makkelijk te maken kun je naast de Original-, Family- en Veggiebox nu ook kiezen voor de enige echte Quick & Easy Box! Zo ben je er zeker van dat je wekelijks onze makkelijkste en snelste recepten thuisgestuurd krijgt. Voor de bereiding volg je bij deze recepten slechts vier in plaats van de gebruikelijke zes stappen en zijn de receptkaarten aangevuld met korte bulletpoints. Hierdoor loop je nóg sneller door alle recepten heen en zit je voordat je het weet al met mes en vork in je handen aan tafel. Kies de Quick & Easy box hier en laat je hieronder inspireren door onze 5 favorieten. 

    Griekse salade met kippendij

    Komkommer, feta, rode ui en mediterraans gekruide kippendij: met deze snelle Griekse maaltijdsalade ga je zo aan het sirtaki dansen. Voor deze snelle hap hoef je enkel de groenten te snijden, de parelcouscous koken en de kip te bakken. Τρώτε νόστιμο of eet smakelijk!

    Siciliaanse orzo met kipgehakt en rozijnen

    Dit orzorecept fleur je op met Italiaanse schapenkaas: pecorino. Deze zilte zaligheid is een perfecte tegenhanger voor de zoete rozijnen en zorgen samen voor een snelle hap met smaak.  

    Nasi goreng met spiegelei

    Nasi goreng is een Indonesische specialiteit en betekent letterlijk gebakken (goreng) rijst (nasi). De vele Aziatische ingrediënten zoals zoete sojasaus, sambal en limoen geven dit gerecht een zoetzure en pittige smaak. Je serveert hem met gebakken ei en verse koriander.

    Parelcouscoussalade met Duitse biefstuk

    Het steringrediënt in deze snelle maaltijdsalade is Duitse, grofgemalen biefstuk in de vorm van een burger. Door het te combineren met groene pesto, rucola en portobello krijgt het gerecht extra pit en smaak. Snel en ganz gut!

    Platbroodpizza met groene pesto

    De perfecte beloning na een hectische werkdag: pizza. Deze snelle platbroodpizza beleg je met heerlijk zachte en pure buffelmozzarella. De nootachtige smaak van de pesto en rucola geven de pizza lekker veel pit. Je zegt Mammia Mia voor je het weet!

    Vorig artikel
    De beste buffelmozzarella: onze leverancier vertelt De beste buffelmozzarella: onze leverancier vertelt
    Volgend artikel
    Alles wat je wilde weten over paella Alles wat je wilde weten over paella

    Gerelateerde artikelen